Widok

jaką kwiaciarnie polecicie?

Kupię Temat dostępny też na forum:
j,w,, w miarę nie drogą i dobrą, okolice trójmiasta, wykonanie kilku bukietów i wystrój samochodu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osobiście mogę polecić Kwiaciarnię "Dana" z Gdyni :)
Za bukiet ślubny, dwie butonierki, bukiet dla świadkowej i dwa dla rodziców oraz dekorację samochodu zapłaciliśmy niecałe 500 złotych.
Gabriela Gdańska gdańsk-kowale
Ja niezmiennie Kwiaciarnię Bratek
p. Kasia z Kwiaciarni Bratek
Jana Pawła II 6e/1 Gdansk-Zaspa
058-512-10-03

tu widac nasza dekoracje kosciola, wiazankehttp://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=120490

a ja kwaiciarnie bukiecik na monciaku w sopocie - rewelacja nawet kiedys na poczatku lipca mi sprowadizli stokrotki na 100 bukiecikow a bukiety okolicznosciowe za 25-30 zł wygladaja jak za 100 rewelacja
Przyłączam się, kwiaciarnia BRATEK!
kwiaciarnia MIKADO Pani Maja - gdańsk orunia górna :)
Popieram p. Majka z Mikado :))
ja polecam Doris z Alfa Centrum - bukiety z pomysłem... niestety nie pamiętam cen
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
BUKIECIARNIA naprzeciwko Almy w Redlowie.Cudne,świeże i niestandardowe bukiety z kwiatów najwyższej jakości.Mogę podeslać fotki mojego bukietu na maila,gdyby ktoś chciał.Spełniaja życzenia co do bukietow dodając własną inwencję.Ja miałam z piórami strusia i winogronami-najpiękniejszy bukiet jaki widziałam w życiu..
Także bukieciarnia,ale na osiedlu Fikakowo w Gdyni,a może to ta sama kwiaciarnia,bo mieli ją przenieść z Fikakowa gdzieś niedaleko:-)
Z czystym sumieniem polecam kwiaciarnię Glorioza na Żabiance. Miła i profesjonalna obsługa, ceny nieprzesadzone. Byłam bardzo zadowolona ze współpracy:).
hej, ja robiłam swoją w Kwiaciarni HanaH:) była cudna:) polecam:)
Polecam swoje usługi..jestem doświadczoną florystką...:)
Moje prace można zobaczyć na stronie www.secretgarden.weselicho.pl
Pozdrawaim
Kilka razy robiłam na zamówienie bukiety, a także od tak kupowałam kwiaty i cięte i doniczkowe w kwiaciarni Finezja w pasażu handlowym na Gdańskim Chełmie (tam gdzie tesco ;P) Panie które tam są - REWELACJA!! Ja mniewam różżżżżżżżżżżżżżżżżne wizje jeśli chodzi o bukiety a te Panie wszystko wyczarują tak jak chce :D

Moja Mama jak szła do Chrześniaczki na 18-stke to tam zamówiła bukiet w kształcie.... tortu!! tak, serio był to tort z kwiatami i lizakami na spodach do ciasta!! Rewelacja - nikt nigdy czegoś takiego nie widział!! A jak odbierałyśmy ten bukiet to takie dwie Panie przyszły po "coś" dla koleżanki na 60 ur i jak zobaczyły "kwiatowy tort" to też taki chciały - tylko z większą ilością lizaków ;P

Polecam gorąco tę kwiaciarnię!!
MIKADO !!!!! - rewelacja. Super bukiety. Zawsze świeże kwiaty.
tylko nie zapomnijcie ze kwiaty to tylko dodatek.
ja zamawialam kwiaty na slub w kwiaciarni na dabrowie kolo przychodni kobiety bardzo niesympatyczne za duzo zlecen przyjmuja maja balagan zle wiazanki ludziom wydaja a moj bukiet byl nie swiezy i 2 dni po slubie na sesji kwiaty z niego wypadaly wiec nie polecam!!!
DORIS alfa centrum spełnili moje bukietowe slubne marzenie (fioletowy bukiet we wrzesniu) mimo ze inne kwieciarnie sie nie podjely
Englein- a ta dekorację z tiulu i świec kto ci robił do kościółka?
do góry