Widok
BUKIECIARNIA naprzeciwko Almy w Redlowie.Cudne,świeże i niestandardowe bukiety z kwiatów najwyższej jakości.Mogę podeslać fotki mojego bukietu na maila,gdyby ktoś chciał.Spełniaja życzenia co do bukietow dodając własną inwencję.Ja miałam z piórami strusia i winogronami-najpiękniejszy bukiet jaki widziałam w życiu..
Kilka razy robiłam na zamówienie bukiety, a także od tak kupowałam kwiaty i cięte i doniczkowe w kwiaciarni Finezja w pasażu handlowym na Gdańskim Chełmie (tam gdzie tesco ;P) Panie które tam są - REWELACJA!! Ja mniewam różżżżżżżżżżżżżżżżżne wizje jeśli chodzi o bukiety a te Panie wszystko wyczarują tak jak chce :D
Moja Mama jak szła do Chrześniaczki na 18-stke to tam zamówiła bukiet w kształcie.... tortu!! tak, serio był to tort z kwiatami i lizakami na spodach do ciasta!! Rewelacja - nikt nigdy czegoś takiego nie widział!! A jak odbierałyśmy ten bukiet to takie dwie Panie przyszły po "coś" dla koleżanki na 60 ur i jak zobaczyły "kwiatowy tort" to też taki chciały - tylko z większą ilością lizaków ;P
Polecam gorąco tę kwiaciarnię!!
Moja Mama jak szła do Chrześniaczki na 18-stke to tam zamówiła bukiet w kształcie.... tortu!! tak, serio był to tort z kwiatami i lizakami na spodach do ciasta!! Rewelacja - nikt nigdy czegoś takiego nie widział!! A jak odbierałyśmy ten bukiet to takie dwie Panie przyszły po "coś" dla koleżanki na 60 ur i jak zobaczyły "kwiatowy tort" to też taki chciały - tylko z większą ilością lizaków ;P
Polecam gorąco tę kwiaciarnię!!