Widok
jaka muzyka
włansie sobie kompletuje muzykę na wesele. robię w to w sumie dla znajomej ale i też pod siebie. u mnie będzie raczej orkiestra ale też będę chciała własne kawałki. znalazłam kilka fajnych pioseneczek;
1. Walc dla rodziców- Bayer Full- takie małe podziękowanie
2. Maniuśka- biasiada:)- mi się strasznie podoba hihi fajnie się przy tym bawi
3.Wedding day- UB40
4. Rynkowski- Jedzie pociąg- fantastyczna pisenka do wyciągniecia prawdziwych leniuchów stołówych:)
5. Rodowicz- Ale to już było- może nie pasuje na wesele ale mi sie podoba
6. Rodowcz- Sex i kasa oraz może sing sing- ale trzeba się zastanowić
7. Biały miś- co prawda smutna jest ale ......
8. To jest wesele- Bayer Full- dynamiczne disco polo ale o to chodzi na weselu:) fajna nawet, na początek wesela bardzo pasuje;)
9. Seweryn Krajewski- Czekasz na tą jedną chwilę- miłosna wolna dla zakochanych:)
Macie jaskię inne fajne propozycje??
1. Walc dla rodziców- Bayer Full- takie małe podziękowanie
2. Maniuśka- biasiada:)- mi się strasznie podoba hihi fajnie się przy tym bawi
3.Wedding day- UB40
4. Rynkowski- Jedzie pociąg- fantastyczna pisenka do wyciągniecia prawdziwych leniuchów stołówych:)
5. Rodowicz- Ale to już było- może nie pasuje na wesele ale mi sie podoba
6. Rodowcz- Sex i kasa oraz może sing sing- ale trzeba się zastanowić
7. Biały miś- co prawda smutna jest ale ......
8. To jest wesele- Bayer Full- dynamiczne disco polo ale o to chodzi na weselu:) fajna nawet, na początek wesela bardzo pasuje;)
9. Seweryn Krajewski- Czekasz na tą jedną chwilę- miłosna wolna dla zakochanych:)
Macie jaskię inne fajne propozycje??
Malena, gratuluję znajomości dobrych rzeczy ;)
Mamy ze Scully w naszym Archiwum X cały show (a nawet dwa) na DVD: 'Lord of the Dance' oraz 'Feet of Flames'... Można oglądać w nieskończoność.
Jedna uwaga: Wcześniej od Ronana Hardimana wykorzystał tę samą melodię Mike Oldfield (Płyta: Voyager, utwór 06 - She Moves Throug the Fair) - i uważam, że jest to wersja bogatsza i piękniejsza. Flet (recorder), skrzypce, vocal aahs ;)
Mulder
Mamy ze Scully w naszym Archiwum X cały show (a nawet dwa) na DVD: 'Lord of the Dance' oraz 'Feet of Flames'... Można oglądać w nieskończoność.
Jedna uwaga: Wcześniej od Ronana Hardimana wykorzystał tę samą melodię Mike Oldfield (Płyta: Voyager, utwór 06 - She Moves Throug the Fair) - i uważam, że jest to wersja bogatsza i piękniejsza. Flet (recorder), skrzypce, vocal aahs ;)
Mulder
planuje muzę dla moich znajomych za październik;) także spoko:)
Uruszula Sipińska
Kto mi tuż przed snem nucił bajki baj, baj
I kto przybiegał z bzem, kiedy maił się maj
Kto wybaczał mi każdą złość, każdy błąd
Gdy kryłam wielkie łzy, w domu najmniejszy kąt
Co wieczór obraz ten, kołysze mnie do snu
tato młody jak maj i mama wśród bzów
Ref.
Cudownych rodziców mam, cudownych rodziców mam
odkryli mi każdą z dróg, po której szłam
Mam cudownych rodziców bo, przyjaciółmi moimi są
w porę rzekli mi: "dalej to idź drogą swą"
Sama idę więc, ale po drogach mych
będą wciąż za mną biec i mnie strzec myśli ich
/solo/
Jak motyl zastygł czas pod fotografii szkłem
Patrzę na nie nie raz i jedno wiem
DLA RODZICÓW
Uruszula Sipińska
Kto mi tuż przed snem nucił bajki baj, baj
I kto przybiegał z bzem, kiedy maił się maj
Kto wybaczał mi każdą złość, każdy błąd
Gdy kryłam wielkie łzy, w domu najmniejszy kąt
Co wieczór obraz ten, kołysze mnie do snu
tato młody jak maj i mama wśród bzów
Ref.
Cudownych rodziców mam, cudownych rodziców mam
odkryli mi każdą z dróg, po której szłam
Mam cudownych rodziców bo, przyjaciółmi moimi są
w porę rzekli mi: "dalej to idź drogą swą"
Sama idę więc, ale po drogach mych
będą wciąż za mną biec i mnie strzec myśli ich
/solo/
Jak motyl zastygł czas pod fotografii szkłem
Patrzę na nie nie raz i jedno wiem
DLA RODZICÓW
MIKI!
Ja wiem, że 1.5 roku to jest jeszcze ho ho ale w tym problem, że ja od września do następnego wrzęśnia nie będę miała ani troszkę wolnego czasu. Teraz akurat mam na to natrój wiec sobie planuje, powoli do kupy. Ja jestem w stanie zorganizować wszytsko w dwa tygodnie ale po co pośpiech, wolę sobie na spokojnie, powoli i dokłandnie.
Jestem taką osobą, która musi mieć wszytsko dokłandnie zrobione heh
A JEŻELI CHODZI O TO, ŻE MOŻE ŚLUBU NIE BYĆ BO SIĘ POKŁÓCIMY- że może pod tym względem za szybko to:
// joke
TERMIN mam zarezerwowany i jak bedzie trzeba to nawet z manekinem wezmę ślub:)
Pozdrawiam
Ja wiem, że 1.5 roku to jest jeszcze ho ho ale w tym problem, że ja od września do następnego wrzęśnia nie będę miała ani troszkę wolnego czasu. Teraz akurat mam na to natrój wiec sobie planuje, powoli do kupy. Ja jestem w stanie zorganizować wszytsko w dwa tygodnie ale po co pośpiech, wolę sobie na spokojnie, powoli i dokłandnie.
Jestem taką osobą, która musi mieć wszytsko dokłandnie zrobione heh
A JEŻELI CHODZI O TO, ŻE MOŻE ŚLUBU NIE BYĆ BO SIĘ POKŁÓCIMY- że może pod tym względem za szybko to:
// joke
TERMIN mam zarezerwowany i jak bedzie trzeba to nawet z manekinem wezmę ślub:)
Pozdrawiam
nie wiem jakie towarzystwo będziesz miała na weselu (chodzi o wiek), ale (prócz tego co wymieniłaś) fajny jest i bardzo mi się podoba Sinatra np. New York, New York albo copacabana :)), ja właśnie zbieram typy na poprawiny :)) i na pewno u mnie będzi Sinatra, trochę Czerwonych Gitar, 2+1 pomaluj mój świat, Humperdinck - last waltz - to z tych starszych, a z nowszych to kiljański, może trochę budki suflera takie tango i takie tam :))
na arzie nic więcej nie przychodzi mi do głowy, ale na pewno coś jeszcze wymyślę :))

na arzie nic więcej nie przychodzi mi do głowy, ale na pewno coś jeszcze wymyślę :))

MALENA, rozbawilas mnie tekstem, ze kompletujesz muzyke na wesele :))) Ja 1,5 roku przed weselem bujalam w oblokach, a Ty pieklisz sie z tym faktem, jakby to mialo byc wydarzenie na miare obchodow rocznicy Solidarnosci ;)))) Wyluzuj kobieto, zycie plata rozne figle i takie planowanie na zapas moze Cie zaprowadzic w pole a nie przed oltarz :P