Widok

jaka niania elektroniczna?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam prosbe o opinie do nania, mamy male mieszkanko 38 m2 i zastanawiam sie nad naninia, czy powinna byc ona z tych drozszych czy moze byc np taka?
http://www.allegro.pl/item645943760_elektroniczna_niania_baby_phone_gw24_fv.html
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zastanów się, czy w ogóle potrzebujesz nianię :)
instynkt macierzyński to niania lepsza niż elektroniczna, choćbyś była bardzo zmęczona, to i tak obudzisz się na sekunde przed tym jak dziecko zacznie płakać :) na prawde, spi się czujnie przy dziecku :)

el. niania na pewno się sprawdza w duzych ieszkaniach albo domach, gdzie dziecko śpi na innym pietrze, ale nie w mieszkaniu, zwłaszcza w takim małym :)

od kiedy Patrycja skończyła 2 tygodnie już nie spałam z nia w pokoju, a i tak słyszę każde kwęknięcie malej :)
papilio1@op.pl
nie wiem czy będzie potzrebna Ci nainia. My także mamy mieszkanie 40 m2 i ani razu nie użyliśmy niani. Mateusz dostał nianię na chrzest i myslę, że dopiero uzyjemy ją w nowym domu. My mamy babyfon.
hej
ja polecam nianę z Ikei
kosztuje chyba ok 100zł, jest super!!
wszystkie odgłosy ściagle idealnie, nie ma zagłuszeń, i jest też świetlną informacja że dzidziuś oddaje głos...
fakt że my używamy w dużym mieszkaniu i na działce, jak dzieci śpią w domku a my przy ogniusku sobie noca siedzimy :)
dzieki dziewczyny za info
ja tak myslalam ze tez niania sie przyda bo jczesto jezdzimy na domek na kaszuby
a ta niania z ikei jaki ma zasieg?
tak na oko tylko moge podać, ze napewno 20 metrów, a ile więcej to nie wiem, może na stronie internetowej w danych technicznych będzie?
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50130419
nie ma takiej informacji... moze na opakowaniu jest?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry