Widok

jaka niania elektroniczna?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Możecie coś polecić sprawdzonego - z dobrym zasięgiem..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o nianie to polecam z TT, mieszkamy w bloku na 2 pietrze, zasieg mam nawet przy samochodzie przed blokiem, u sąsiadów nad nami... takze wg mnie ok.
Korzystalismy tez z monitora oddechu i tez jest dość wrażliwy i często robił fałszywe alarmy ale moze to kwestia grubości materaca? nie wiem...
image

też ma TT, mogę polecić, dla mojego wcześniaka jest dobra, bo ma też monitor oddechu :)
image
Maxcom brondi, ma zasieg podobno 2 czy 3 km w otwartym terenie :-) miedzy domami sprawdzalismy na jakichs 300 m :-)
mam philips avent, polecam, a siostrze ostatnio kupilam fisher price'a.
ja mialam tt i sie nie sprawdzila-ale byla juz wiekowa bo dostalam od bratowej i kupilam najzwyklejsza pod sloncem chyba za 60 zl i jest suuuuper (ma opcje podlaczenia do kontaktu lub uzycia baterii)zasieg tez dobry...
a czy ktoś ma nianię z kamerką... widziałam, że mają nawet takie fajne kamerki w misiach schowane.. ale zastanawiam się czy taka niania z kamerką za ok 300 zł jest dobra, jaki ma ten obraz i dźwięk.. może ktoś ma?
hop hop
może ktoś jeszcze poleci jakiś sprawdzony model?
upupup
Ja polecam angelcare z kamerka i monitorem oddechu AC1100.
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

do góry