Widok

jaka patelnia do smażenia

Zastanawiam się nad kupnem nowej patelni, niewiem jaka byłaby najlepsza, chodzi mi o to żeby potrawy nie przywierały,była najmniej szkodliwa dla zdrowia itd... do tej pory używałam teflonowej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt nie ma patelni w domu?
odkąd pamiętam używam teflonowych :]

za moją Mamą "chodzą" ostatnio te ceramiczne ;) ale póki co jeszcze nie kupiłyśmy :]
Sama zastanawiam się nad kupnem ceramicznej, ale nie znam nikogo kto by taką posiadał
ja mam patelnię ceramiczną ale grillową, uwielbiam ją;)

normalną patelnię mam żeliwną, firmy le crueset - polecam, bo garnki też mam tej firmy i są rewelacyjne. Mają jeden wielki minus - cenę - ale na pewno są warte tych pieniędzy.
mój gotujący dużo Wujek ;) wymienił patelnie na ceramiczne i jest baaardzo zadowolony :]

na żeliwnej dwa razy smażyłam kotlety i powiedziałam - nigdy więcej ;) to było tuż po wprowadzeniu do Teściów, gdzie nie było innej patelni ;P
zagroziłam Mężowi, że nie będzie żadnych kotletów póki nie kupimy normalnej (teflonowej Tefala) patelni ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam patelnie xylonowa firmy tristar jest swietna nawet nalesniki smaze bez tluszczu

Inne tematy z forum Kulinaria

Przedstawiciel Thermomix (71 odpowiedzi)

Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna??

sokowirówka z Mango-ma ktoś? (3 odpowiedzi)

Witam Szukam opinii na temat sokowirówki Fitmix Livington za ok 500 zł dostępnej na mango. pl....

do góry