Widok

jaka podłoga do okien złoty dąb?

Poradźcie proszę. Mąż uparł się na okna złoty dąb i ciężko jest mi coś do tego dobrać. Na podłodze w salonie mają być panele podłogowe w ciemniejszym odcieniu. Przeszukałam net i kilka osób pisało, że wybrało kolor merbau. Widziałam na żywo - panele śliczne, z tym, że wg mnie ich odcień wpada w czerwień, a złoty dąb w żółć. Czy faktycznie takie zestawienie pasuje? A jeśli tak, to jakie dobrać drzwi? Czy muszą być w kolorze okien lub podłogi czy też mogą być białe? A listwy przypodłogowe?
Proszę o pomoc wszystkich, którzy mają nieco większy zmysł doboru kolorów niż ja :(
Oszaleję chyba z tą budową.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czemu takie 'poziomki' zawsze maja problem z kolorami, a nie z tym czy cieplejsze okna kupic czy te mniej cieple.... :-)
Pozdrawiam poziomke :-)
Nie poziomka problem stworzyła. To Pan domu - mąż poziomki uparł się na ten kolor okien, zamiast skupić się na parametrach termiczno-akustycznych ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Okna były w określonym standardzie od dewelopera, wybór mieliśmy jedynie odnośnie koloru. No i niestety ten ostatni wybrał mąż.
To jak, poradzi ktoś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zlituj się kobieto.......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak to: "jaka" ?! ..... Podloga: ZLOTE KLEPISKO !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja podłogi dębowe mam z kolekcji sabbia, też mam okna w kolorze złotego dębu i u mnie takie połączenie wygląda ładnie. Zobacz może jakiś katalog podłóg i coś wybierz, tam mają to jakoś podzielone przeważnie na różne kolekcje i kolory. Mogę Ci polecić firmę MuFloor, na stronie internetowej mają dość duży wybór podłóg. Ewentualnie osobiście warto przejść się do jakiejś firmy i popytac.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Przeprowadzka (12 odpowiedzi)

Może ktoś z Was korzystał z firm zajmujących się przeprowadzkami i ma doświadczenie w tym...

Wyceny i projektowanie mebli za darmo. (29 odpowiedzi)

Chciałbym poruszyć wątek wykonywania projektów np.mebli kuchennych i wysyłania ich w odpowiedzi...

meble do łazienki pod wymiar - kogo polecacie ? (34 odpowiedzi)

Witam! poszukuję stolarza/firmy, która zrobi mi meble łazienkowe pod wymiar. Kogo polecacie ?...

do góry