Widok
Quinny Zapp się nie kładzie do spania, ale za to Quinny Zapp Xtra 2 i owszem. Piękna spacerówka, bdb wykonana, tylko składa się ją dosyć długo w porównaniu z innymi i potrzeba obu rąk.
Ja mam Cybex Onyx stosunkowo niedługo, ale jestem zadowolona jak na razie. Z polecanych to też Inglesina Trip, ale ja np. w Inglesine Trip kopałam w stelaż przy chodzeniu w sklepie. Jest jeszcze Pliko Mini, szybko się składa i też fajna - tylko pałąka brak.
Ja mam Cybex Onyx stosunkowo niedługo, ale jestem zadowolona jak na razie. Z polecanych to też Inglesina Trip, ale ja np. w Inglesine Trip kopałam w stelaż przy chodzeniu w sklepie. Jest jeszcze Pliko Mini, szybko się składa i też fajna - tylko pałąka brak.
Trójkołowy Mini City Jogger GT. Rozkłada się do leżenia, składa jednym ruchem po pociągnięciu za pasek w siedzeniu, waży 7,5 kg, ma wieeeeelką rozkładaną budę. Jest to naprawdę leciutki, zgrabny, wygodny wózek spacerowy. I dobrze się prezentuje. :)
Aha, jest w pełni amortyzowany. I koniecznie kup z pompowanymi kolami.
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=4340
Aha, jest w pełni amortyzowany. I koniecznie kup z pompowanymi kolami.
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=4340
Źle doczytałas ;-)
Sa dwie a wlasciwie trzy wersje tego wozka.
Zapp(zywkly) nie rozklada sie do spania, ale siedzisko sklada sie ze stelazem
Zapp xtra, ta wersja ma przekladane w obu kierunkach siedzisko i w obu kierunkach rozklada sie do pozycji lezacej
Zapp xtra 2 siedzisko montowane w obu kierunkach i skladane razem z wozkiem, takie polaczenie wersji 1 i 2
Sa dwie a wlasciwie trzy wersje tego wozka.
Zapp(zywkly) nie rozklada sie do spania, ale siedzisko sklada sie ze stelazem
Zapp xtra, ta wersja ma przekladane w obu kierunkach siedzisko i w obu kierunkach rozklada sie do pozycji lezacej
Zapp xtra 2 siedzisko montowane w obu kierunkach i skladane razem z wozkiem, takie polaczenie wersji 1 i 2
Hania, a czy wózek typu parasolka tez Cię interesuje? Może jakiś używany maclaren techno xt albo inglesina trip, dużo dobrych opinii czytałam tez o delti liv. Sama jestem w trakcie poszukiwań parasolki. Delti liv już nie produkowali a od 17 marca bodajże znowu zaczęli. Niedrogi a podobno fajny wózeczek.