Widok

jaką wódkę na wesele polecacie??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam Serdecznie.Chciałbym powrócić do tematu jaka wódka na wesele.W czerwcu mam wesele i nie wiem jak a wódka byłaby dobra.Nie wiem też ile jej kupić.Może uzyskam też od was informacje o promocjach...Za odpowiedzi bardzo dziękuję

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jaka jest lepsza...?Sobieski czy Maximus...jak myślicie??

Jaka jest dobra Sobieski czy Maximus...

a jak jesli chodzi o ceny? za ile sa wodki? i gdzie najlepeij kupowac? podobno w makro i selgrosie tak? sa jakies okresy promocyjne na alk?

a moj narzeczony kupil PANA TADEUSZA...kurcze ale widze ze nikt takiej nie ma, czy to niedobra wodka?!? ratunku....:)

my mielismy luksusową tanio,dobrze wchodzi i nie ma kacyka:)
cenowo jak maximus wychodzi?

w moim towarzystwie pije się sporo wódki (kurcze, zabrzmiało jak jakaś grupa alkoholików;) co jest pewne to, że każda wódka ma inny smak i najlepiej samemu spróbować... ale moi znajomi (ze mną włącznie) na pierwszym miejscu stawiają FINLANDIĘ i WYBOROWĄ. porównanie wyborowej z luksusową jest dla mnie jakąś totalną pomyłką, zarówno jakość jak i cena zupełnie się różnią!!!!

gusta są różne, więc każdy wybiera co innego :)

my mamy smirnoffa, zazwyczaj taka wódka była na weselach w naszej rodzinie, wiec myślę że sprawdzona

Często bywam na weselach, średnio 4 razy w roku, przeważnie jestem kierowcą ale mam swoje zdanie, ponieważ mój narzeczony na weselach trunkuje i ogólnie słyszy się to i owo o wódeczkach...
Smirnoff, Bolls, Maximus... zepsuły się strasznie.
Polecam Sobieski... i taki wybór będzie na moim weselu.
Pozdro...

my kupilismy spiryt ze sprawdzonego zrodla i wyszlo nas o wiele taniej niz w sklepie bysmy kupili jakikolwiek alkohol
sobieski,

na spirytus bym sie nie zdecydowala...

a miedzy wodkami nie czuje roznicy a nie jestem zwolenniczko wodki czy to spiryt rozrobiony czy wodka bols.absolut.smirnof itd.dla mnie to wszystko ma ten sam smak
jezeli masz ze sprawdzonego i wyprobowanego zrodla i dobrze rozrobiony to naprawde nie ma roznicy przynajmnie dla mnie
goscie napewno zauwaza, u nas to by nie przeszlo

świetnie że tyle opini piszecie,widze że większość z was preferuje Sobieskiego...a ja nastawiałem się na Mmaximusa...chyba jednak sobieski...jak myślicie?

świetnie że tyle opini piszecie,widze że większość z was preferuje Sobieskiego...a ja nastawiałem się na Mmaximusa...chyba jednak sobieski...jak myślicie?

na święta w makro pewnie będą jakieś promocje...w styczniu była promocja sobieskiego za 19 zł.

Jakie wódeczki preferujecie...??

Moim zdaniem Sobieski. Dobra, niedroga. Z drozszych: Finlandia i Pan Tadeusz. Tylko czy warto wydawac tyle kasy na vodke? Po paru kieliszkach gosciom przestanie zalezec jaka vodke pija;)

Pozdrawiam:)
do góry