Widok

jaką wódkę na wesele polecacie??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam Serdecznie.Chciałbym powrócić do tematu jaka wódka na wesele.W czerwcu mam wesele i nie wiem jak a wódka byłaby dobra.Nie wiem też ile jej kupić.Może uzyskam też od was informacje o promocjach...Za odpowiedzi bardzo dziękuję

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupuje bolsa
jest w starogardzie rozlewnia wodki dokladnego adresu nieznam sama bede szukac

mar1fur zdecydowanie bierz sobieskiego, wiekszosci ludzi ta wodka smakuje :)
My tez bierzemy sobieskiego :)
A ile na glowe to zalezy od waszej rodziny i znajomych:) Sami powinniscie wiedziec czy duzo pija czy nie, ale mysle ze jak z poprawinami to 0,7 na glowe starczy spokojnie
CHYBA BIORĘ TEGO SOBIESKIEGO...CHCIAŁEM MAXIMUSA...ALE WASZE OPINIE LEPIEJ STRONIĄ OD SOBIESKIEGO.....PIJĄ U MNIE DUŻO WIEC MYŚLĘ ŻE LITR NA GŁOWĘ IM STARCZY RAZEM Z POPRAWINAMI....TERAZ TYLO CZEKAĆ NA PROMOCJE.....

rzeczywiscie jest rozlewnia
ale akurat Bolsa tam nie rozlewaja
króluje Sobieski i on jest tam w promocji w sklepie firmowym, natomiast Bols jest rowniez , tyle ze w cenaie takiej jak w sklepach innych ,badz nawet drozszy

jak znajdziesz jakas promocje to krzycz:))) na forum oczywiscie!!!!;)

skoro sobieski jest dobra wodka i w starogardzie prosto z fabryki mozna kupic wiec i cena bedzie b. dobra tak mis ie wydaje- wiec to jest chyba ten wybor!:)

NA TEJ STRONCE MACIE ADRES DO TEJ ROZLEWNI W STAROGARDZIE....TRZA BĘDZIE JECHAĆ....

http://firmy.pkt.pl/firma/destylarnia_sobieski_sa_Z2R5MDdfNjg0NF9BbGtvaG9sIC0gcHJvZHVrY2phLCBodXJ0X19hZHMx.html

rzeczywiscie jest tam sklep , ale nie zawsze maja powalajaco niskie ceny Sobieskiego, trzeba naprawde trafic na promocje

a inne alkohole sa tam drogie-zwłaszcza wina
wiem, bo akurat stamtad jestem
a alkohol na swoje wesele kupowałąm w trojmiescie

a gdzie kupilas jesli mozna zapytac? makro? hipermarkety? podobno w biedronkach tez jest tanio heh

ja kupiłam w auchan
były zestawy smirnoff+ drink smirnoffa gratis(drinki były hitem na weselu :))

OBY WIĘCEJ TAKICH PROMOCJI.........

MACIE JESZCZE JAKIEŚ WIADOMOŚCI NA TEMAT WÓDKI?......A MOŻE OPINIE.....

Wiadomości nie, ale opinie tak :) - my mieliśmy finlandię, dla mnie najlepsza na świecie

FINLANDIA JEST BARDZO DOBRA I KAŻDY GOŚĆ BYŁBY ZACHWYCONY....SZKODA ŻE JEST TAKA DROGA I NIE KAZDY MOŻE SOBIE POZWOLIĆ NA JEJ ZAKUP........INNE WÓDECZKI TEŻ SĄ GIT....

próbowaliśmy Sobieskiego i jest git....a wy jak sądzicie........

człowieku, zdecyduj się!
Soplica

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Finlandia (żurawinowa mniam) :) Czy jest droga? Hm.. z Bomi widzialam 1l za 55 zł w hurtowni pewnie będzie taniej z 45 zł? Z drugiej strony czy trzeba zaraz kupować cały kontener ;)

...
a mi mój tata zrobil super niespodzianke. któregos dnia poprosił żebym pomogła mu cos powynoscić z samochodu. co się okazało była to wódka na wesele- finlandia- nawet nie wiecie jaka miałam radoche. teraz te sliczne buteleczki spokojnie czekaja w pokoiku na 2 czerwca:)

my kupilismy luksusowa- sprawdzona na imprezkach :))))

ile tak srednio trzeba liczyc za 0,7l ? np takiego sobieskiego lub tym podobnym wodkom....

do góry