Widok

jaki bukiet do tej kiecki??? POMÓŻCIE!

Wesele Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny powoli muszę się rozglądać za bukiecikiem do kiecki!!!! Może macie jakieś pomysły? Wiem że chciałabym dodatki pomarańczowe! Wiem że pomożecie, czekam więc na jakieś propozycje :-)))) pozdrówka

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
strzępiaste, jusia:) mi bardzo się podoba, jak suknia i bukiet mają "ze sobą coś wspólnego", jak tu
image
- rękawy i brzegi kwiatów, super! akurat ani dla mnie, ani dla ciebie, ale skoro "strzępiasty" gorset ( w pozytywnym znaczeniu:), to i kwiatki takie mogą być - ale nie muszą, oczywiście, decydujesz sama.
ja jeszcze swojego bukietu nie mam, ale dori wkleiła kilka propozycji dla karci, a my mamy suknie w podobny stylu, więc może podkradnę...:)

Hej, ja też chciałam te kwiaty, ale wczoraj pani w kwiaciarni powiedziała mi, że to kwiat jesienny i teraz nie jest taki ładny i okazały jak być powinien. W rezultacie mam zbieraninę innych pomarańczowych kwiatów - też całkiem nieźle się to zapowiada.
ja bym dobrała do tego bukiet w kszatłcie rożka/ bumerangu o lekkim łuku podobny do tego który miała beatka 81 ale z delikatniejszych nieco w barwie kwiatów- rożek jako nawiązanie do wycięcia sukni z przodu nie zwarty,z bity ciasno ale nieco frywolny;)z wystajacymi listkami gałzkami trawkami oczywicie wszystko subtelnie może znajdę gdzieś fote to wkleję.
i na co sie zdecydowałaś?????

dziewczyny dziękuję za rady :-)))) ale kurcze dalej się zdecydować nie mogę buuuuuu

Jusia,

tutaj masz duzy wybor - podzial wg kolorow i kwiatow, moze cos wygrzebiesz dla siebie?? :)

http://www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=28527

Dzięki asienka :-)))))

Cześć,
Ja trochę tak nie na temat :)
Śliczna ta suknia. Z jakiego salonu ona jest?

Nilaya ta kiecka to kolekcja Urszula Mateja 2007, podaje link do stronki:
http://www.modaslubna.pl/salon/kolekcja.htm, niestety nie można jej w Trójmieście przymierzyć :-( ja szyję ją "w ciemno" w Pruszczu Gd.! Cieszę się żę Ci się podoba pozdrówka

Dzięki.
Odważna z Ciebie dziewczyna ;)

Jusia,

gdzie zdobyłas tą suknię?

hop do góry, dziewczyny może macie coś nowego bo ja nadal nie zdecydowana buuuu

Jusia* skąd masz sukienke?Z Marietty?Jest śliczna!Wypozyczasz ja czy kupiłaś?
Jusia szyje tą suknie :-)

ok,juz wiem skąd ja masz.Szkoda że nie ma jej w trojmiescie.Myslalam ze z Marietty bo tam chyba maja U.Mateje
podobno ktoś pisał że w Wejherowie jest ta kiecka :-) byś musiała sprawdzić!!!

a co to za model tej sukienki? z ktorej stronki? moze ktoras ma na sprzedaz? ;)

Jusia.... wspaniała sukienka, naprawdę!!!

ja bede miała powiedzmy że podobna sukieneczke i tez chce bukiet ecru-łosoś (taki pastelowy) i zdecydowałam się na ten:

image

moim zdanie najbardziej do tej sukni będzie pasował bukiet klasyczny, nieduży, bardzo podobają mi się te bukieciki z samej lawedny- prostota i elegancja. Natomiast bukiet duży bardzo mocno zdobiony będzie się gryzł z tak bogatą suknią aha i nie zapomnij że przy wyborze bukiet najważniejsza jest kolorystyka bo musi nie tylko pasować do sukni ale najbardziej do twojego typu urody, pozdrawiam
do góry