Widok
strzępiaste, jusia:) mi bardzo się podoba, jak suknia i bukiet mają "ze sobą coś wspólnego", jak tu

- rękawy i brzegi kwiatów, super! akurat ani dla mnie, ani dla ciebie, ale skoro "strzępiasty" gorset ( w pozytywnym znaczeniu:), to i kwiatki takie mogą być - ale nie muszą, oczywiście, decydujesz sama.
ja jeszcze swojego bukietu nie mam, ale dori wkleiła kilka propozycji dla karci, a my mamy suknie w podobny stylu, więc może podkradnę...:)

- rękawy i brzegi kwiatów, super! akurat ani dla mnie, ani dla ciebie, ale skoro "strzępiasty" gorset ( w pozytywnym znaczeniu:), to i kwiatki takie mogą być - ale nie muszą, oczywiście, decydujesz sama.
ja jeszcze swojego bukietu nie mam, ale dori wkleiła kilka propozycji dla karci, a my mamy suknie w podobny stylu, więc może podkradnę...:)
ja bym dobrała do tego bukiet w kszatłcie rożka/ bumerangu o lekkim łuku podobny do tego który miała beatka 81 ale z delikatniejszych nieco w barwie kwiatów- rożek jako nawiązanie do wycięcia sukni z przodu nie zwarty,z bity ciasno ale nieco frywolny;)z wystajacymi listkami gałzkami trawkami oczywicie wszystko subtelnie może znajdę gdzieś fote to wkleję.
moim zdanie najbardziej do tej sukni będzie pasował bukiet klasyczny, nieduży, bardzo podobają mi się te bukieciki z samej lawedny- prostota i elegancja. Natomiast bukiet duży bardzo mocno zdobiony będzie się gryzł z tak bogatą suknią aha i nie zapomnij że przy wyborze bukiet najważniejsza jest kolorystyka bo musi nie tylko pasować do sukni ale najbardziej do twojego typu urody, pozdrawiam