Widok
strzępiaste, jusia:) mi bardzo się podoba, jak suknia i bukiet mają "ze sobą coś wspólnego", jak tu

- rękawy i brzegi kwiatów, super! akurat ani dla mnie, ani dla ciebie, ale skoro "strzępiasty" gorset ( w pozytywnym znaczeniu:), to i kwiatki takie mogą być - ale nie muszą, oczywiście, decydujesz sama.
ja jeszcze swojego bukietu nie mam, ale dori wkleiła kilka propozycji dla karci, a my mamy suknie w podobny stylu, więc może podkradnę...:)

- rękawy i brzegi kwiatów, super! akurat ani dla mnie, ani dla ciebie, ale skoro "strzępiasty" gorset ( w pozytywnym znaczeniu:), to i kwiatki takie mogą być - ale nie muszą, oczywiście, decydujesz sama.
ja jeszcze swojego bukietu nie mam, ale dori wkleiła kilka propozycji dla karci, a my mamy suknie w podobny stylu, więc może podkradnę...:)
ja bym dobrała do tego bukiet w kszatłcie rożka/ bumerangu o lekkim łuku podobny do tego który miała beatka 81 ale z delikatniejszych nieco w barwie kwiatów- rożek jako nawiązanie do wycięcia sukni z przodu nie zwarty,z bity ciasno ale nieco frywolny;)z wystajacymi listkami gałzkami trawkami oczywicie wszystko subtelnie może znajdę gdzieś fote to wkleję.
moim zdanie najbardziej do tej sukni będzie pasował bukiet klasyczny, nieduży, bardzo podobają mi się te bukieciki z samej lawedny- prostota i elegancja. Natomiast bukiet duży bardzo mocno zdobiony będzie się gryzł z tak bogatą suknią aha i nie zapomnij że przy wyborze bukiet najważniejsza jest kolorystyka bo musi nie tylko pasować do sukni ale najbardziej do twojego typu urody, pozdrawiam
czasem śmiać mi się chce....
dziewczyna ma problem, tsz wg niej jest to problem, wiec prosi o radę :
"jaki bukiet do tej kiecki"?
wg mnie to znaczy, że dziewczyna nie potrafi się zdecydować, prosi o propozycję tego co może pasować, a wy ( a przede wszystkim nieoceniona Dori) obsypujecie ją wiązankami, o różnych formach, kolorach, wielkości, kwiatach, i jak sie dziewczyna ma zdecydować, skoro ma problem z decyzyjnością, a nie dostępem do zdjęć bukietów, pomoc jak w mordę strzelił :)
dziewczyna ma problem, tsz wg niej jest to problem, wiec prosi o radę :
"jaki bukiet do tej kiecki"?
wg mnie to znaczy, że dziewczyna nie potrafi się zdecydować, prosi o propozycję tego co może pasować, a wy ( a przede wszystkim nieoceniona Dori) obsypujecie ją wiązankami, o różnych formach, kolorach, wielkości, kwiatach, i jak sie dziewczyna ma zdecydować, skoro ma problem z decyzyjnością, a nie dostępem do zdjęć bukietów, pomoc jak w mordę strzelił :)

- te frezje dałabym intensywniejsze