Widok
jaki garnitur????pomocy!!
hej dziewczyny!!! mam problem, prosze podpowiedzcie mi czy do mojej sukni (ktora jest ecru - niestety nie moge pokazac zdjecia bo moj M. tu zaglada i zobaczylby suknie) czy pasuje garnitur tylko w tonacjach brazowych?? czy to juz tak gdzies jest okreslone , ze jesli zimna biel to czarny albo grafit a jesli tak jak moja suknia (ecru) to wtedy pasuje tylko braz.
Prosze poradzcie bo musimy niedlugo kupic garnitur i nie wiem jaki.....
Aha moja mama twierdzi ze zawsze najbardziej elegancko i wieczorowo wyglada czarny..........ale ja sie lamie bo mysle ze braz........
dzieki z gory za rady
PS: no i gdzie ladne garnitury znalezc??dodam ze mieszkam zagranica i bede tylko tydzien w kwietniu:-( czas goni...............
Prosze poradzcie bo musimy niedlugo kupic garnitur i nie wiem jaki.....
Aha moja mama twierdzi ze zawsze najbardziej elegancko i wieczorowo wyglada czarny..........ale ja sie lamie bo mysle ze braz........
dzieki z gory za rady
PS: no i gdzie ladne garnitury znalezc??dodam ze mieszkam zagranica i bede tylko tydzien w kwietniu:-( czas goni...............
ja prponuje wklejac zdjecia garniturow bo nasi mezczyzni sa troszke na forum zaniedbani..ja tez mam z tym dylemat bo moj misiek tweirdzi ze chce zalozyc ten co ma,mial go raz na chrzcinach naszej coruni i tweirdzi ze odpusci na siebie ten wydatek,ja oczywiscie sie nie zgadzam bo wydaje mi sie ze kolor garnituru nie psuje do mojej sukni-rowniez ecru.ciemno stalowy,ciemno szary
moze dziewczyny powklejaja jakies propozycje dla facetow
moze dziewczyny powklejaja jakies propozycje dla facetow