Widok

jaki kolor garnituru???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hejka
mamy dylemat, jaki kolor garnituru ma byc dla mojego mena?
Ciemny czy ekri? slub 27 maja..... Ja mam suknie ekri i boje się że się zlejemy w całość.... Czym to przełamać? Wiązanka??
A jak u was?

image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj bedzie miał klasyczna na 3 guziki, nie taka przdłużaną, normalna....
ma 184cm wysokości ale i tak mi sie nie podoba w takiej przdłuzanej...
Czy Wam podobają sie te nowe typy garniturów, w ktrych to facet wyglada jakby miała za dużą marynarkę? Czy to ja sie nie znam?

Mój man będzie w ciemnym a na poprawiny w jasnym. Do ślubu chyba bardziej ciemny, więc tak właśnie typujemy.
ślicznie razem wygladacie al my jednak stawiamy na ciemny w prązek...
buziaki!!!
Agnieszka, a ja myslałam ze Ty w satanch jesteś....
to ja Natalia twoja koleżankazławki z liceum....
Odezwij sie na priva :))
http://img355.imageshack.us/my.php?image=78fq.jpg
A TO CI SIĘ PODOBA? Długo nie mogliśmy zdecydować się na kolor garnituru, ale efekt końcowy był chyba ok

zobacz jak fajnie dopasowała się kolorystycznie para - szukaj wątku "ach co to był za ślub" ona w sukni ecru, on w garniturze brązowo-złotym chyba i ecru koszula podobnie musznik, fajnie to wygląda, czyz nie?

happy2006
Mój chłop będzie miał czarny garnitur (bo lubi czarny kolor, a ja też wolę ciemne garnitury), a do tego białą koszulę - do mojej białej kiecki.
Jest jeszcze kwesti krawatu (stawiamy na klasyczny) - a w szczególności jego koloru - chyba coś w szarościach wybierzemy.
No i dziewczyny - pamietajcie o najważniejszym - na pewno to wiecie, ale tak przypomnę przy okazji - kolor koszuli faceta dobierajcie do koloru Waszej sukienki, bo jeżeli do Waszej sukni ecri, kremowej czy innej niż biała, facet założy białą koszulę, to będziecie wyglądały jak w zażółconej/ brudnej/ spranej* (niepotrzebne skreślić ;) kiecce. Pozdrawiam :)
taaaaa..........
juz go przekonałam :)
dobrze pomagacie
:))

pozdrawiam i już wiem, pierwsza mysl najlepsza ciemny w delkiatny prązek :)) tak jak soie umarzyłam

pozdróeczka!!!
do ecru zdecydowanie ciemny braz najlepszy, ale do bieli, to chyba wszystko jedno - kwestia gustu :)
mi się podoba grafit, w połączeniu z pomarańczowymi dodatkami na przykład :)

ciemny lepiej :-)
Ja rowniez mam sukienke ecru i wybralismy bardzo ciemny grafit.

Szczerze nie polecam Ci garnituru ecru skoro Twoja sukienka jest w takim wlasnie kolorze. Nie bedzie to ladnie wygladac. moze stalowy, grafitowy lub braz. Braz jest czadowy do ecru ale moj mezczyzna nie dal sie przekonac.

A koszula obowiazkowo ecru - slicznie to wszystko wspolgra.
I sami mamy problem jaki musznik...

wiza radzila zeby nie zimne kolory wiec jakie?? jak ktos ma jakis pomysl to ja sie ladnie usmiecham.

Soltera
w tym wypadku chyba raczej jakis ciemny....
hmmm..... a ja mam białą suknię. I jaki kolor garnituru pasuje do bieli?
Włąsnie też tak myslimy, ze chyba jednak ciemny. Wybraliśmy taki czarno-stalowy materiał z jasną i bordo nitką (prążek), ale ledwo widoczną... jest naprawdę bardzo ładny i na potem też sie przyda.... :)))
mi podobają się brązowe garnitury :) i pasują do ecru :) poza tym jakoś nie pododbają mi się faceci w jasnych garnituyrach :) więc mój B będzie miał czemny :) a sukienkę też mam ecru :)

do góry