Widok

jaki lekarz dla dziecka w przych. Morena?

poszukuję j.w. lekarza z powołania z "inwencją twórczą" dodam że dzieci często chorują
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hopsa
My chodzimy do doktor Langer. Większych zastrzeżęń co do niej nie mam, ale jakoś przesadnie zachwycona tez nie jestem. Poza tym ta pani doktor jest chyba nie dla was, skori Twój maluszek często choruje a to dlatego,że dr. Langer ma MNÓSTWO pacjentów ale naprawde MNÓSTWO i długo się do niej czeka. Ja ostatnio na dzieci chore jak zapisałam Malego czekalam tydzień.....
My jak mieszkałyśmy na Morenie też chodziliśmy do dr. Langer, teraz w Sopocie to nie jestem zadowolona z lekarki.
Również należymy do Langer jest super :) Cichy nie polecam a Turski ma strasznie dużo pacjentów, czas oczekiwania nawet 1,5 tygodnia ale to bardzo dobry lekarz.
My również chodzimy do Hinglot-Langer...kolejki do niej też nie są małe. Dziecko chore zarejestrować na bieżąco graniczy z cudem. Jednak Pani doktor poproszona o przyjęcie dziecka, przyjmie je i nie odwali pańszczyzny.
super dzięki - zapisaliśmy się do Turskiego - wizyta tego samego dnia, lekarz naprawdę super

rozmawiałam w rejestracji zmienili sposób umawiania na wizytę z wyprzedzeniem rejestrują tylko 5 osób na konkretny dzień, a na resztę miejsc można zarejestrować się w danym dniu

to ma ponoć rozładować kolejki