Widok

jaki lubicie typ dziewczyny??

Mam pytanie dla wszystkich chłopaków(i tych starszych też),jaki powinna wyglądać dziewczyna waszych marzeń i jaki powinna mieć charakter??/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
SKUN a ty do tego wszystkiego nie pstrykasz zdjec i nie probowales sie dostac na ASP?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciekawe podejście...
Grunt to bogata wyobraźnia...:P
Jaki typ dzieweczyny????

Chętna :) A po kilku browcach wygląd nieistotny ;)
w sumie optymistyczne jest to, że kilka dziewczyn, które skusiły się jak ja by odkyć te męsknie tęsknoty, uświadomiły sobie, że są takim ideałem. Ten wątek podbudował zatem pare kobitek. Brawo!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem :)
Miłe
Jej urodę "zauważyłem" dużo później.
Sam napisałeś że jest piękną kobietą- więc zauważyłeś jej urodę. :)
A skoro piszesz że nie na to zwróciłeś uwagę, to chwała Ci za to :) że liczą się dla Ciebie inne rzeczy :)
Jeśli chodzi o typ mężczyzny.
Wygląd nie ma znaczenia, metryka nie ma znaczenia i kasa nie ma znaczenia.
Gdy mówimy o pierwszym wrażeniu, to znaczenie ma szeroko pojęte zachowanie. O drugim wrażeniu tym bardziej.
lubię cyfry i litery
joooł!!!

ps. to sobie poczytalam a teraz robię dalej jedzonko...

:)

ps.2 a Wy znów o rękach, ech, te chłopaki!!! mężczyźni! Panowie!, Panoczki - Śmiechoczki !!!

;P
A jak powiem, że potrafię sobie wyobrazić sytuację, że zwróciłbym uwagę na nieco bardziej starszą, umorusaną, z posklejanymi włosami ale żonglującą :P.

Ale ja prawdopodobnie nie jestem reprezentatywny, dla żadnej grupy.
Odpowiadając detalicznie na Twoje pytanie: tak pamiętam, że zwróciłem uwagę na szalenie atrakcyjną kobietę naście lat starszą ode mnie. Ale i młodsza (jak i ja byłem ho, ho panie dziejaszku młodszy ;) ) potrafiła przyciągnąć moją uwagę - a uwierz mi, w trakcie koncertu rockowego na wolnym powietrzu trudno wyglądać wyjściowo - dużo łatwiej o pot, zlepione włosy, rozmazany makijaż, błoto, pył i kurz.
A na koniec, moim zdaniem najlepsze :). Byliśmy ze znajomymi w jakimś tam lokalu i zwróciłem uwagę, na kobietę, przy której siedziałem. Lokal raczej ciemny, siedzimy koło siebie, więc nie będę jej lustrował. Zapamiętałem tylko, że nogi ma, ręce i oczy, uszy chyba też. Ale żeby coś więcej - to nie powiem. Jest piękną kobietą, ale ja nie na to zwróciłem uwagę. I co na to powiesz?
zielony
A czy zainteresowała by Cię młodą kobieta umorusana z posklejanymi włosami, która żongluje jabłkami na ulicy? Pomyślałbyś to jest ideał? Takiej chcę? Nie ważne jak wygląda?
Czy może zwróciłbyś uwagę na taką która jest zadbana? Nawet jakby była nieco starsza od Ciebie? Którą byś wybrał na potencjalną partnerkę?
dla renki nie ma to znaczenia, bo ona przeważnie korzysta z nieskończonych pokładów wyobraźni...
...Remember the jester that showed you tears...
Zatem wystarczy wywrzeć wrażenie na etapie poznania, a potem już nie ma znaczenia :). Czyli nie ma znaczenia, bo wrażenie można wywrzeć żonglując jabłkami.
prawa renka odczuwa wtedy różnicę?
@mycholina
Nie wiem, nie wnikam, nie pamiętam. Mógłbym zapytać Antego, on pamięta wszystko co się pojawiło na forum, więc jeśli podałaś tu kiedyś swój wiek, to on na pewno to pamięta.

Moja starszość była raczej nawiązaniem do początku dyskusji:

"Mam pytanie dla wszystkich chłopaków(i tych starszych też),"

ja jestem raczej"też" niż "chłopaku".
z "wyglądem" u kobiety jest jak z "rozmiarem" u mężczyzny... zupełnie nie ma znaczenia... do momentu, kiedy go zaczyna nabierać...
...Remember the jester that showed you tears...
A czy wygląd ma znaczenie- niestety ma w chwili poznania, zainteresowania się drugą osobą. Dopiero potem schodzi na drugi plan.
Hm..zielony a czy Ty na pewno jesteś ode mnie starszy ? :)
do góry