Widok

jaki osprzęt elektryczny

stoję przed wyborem osprzętu elektrycznego do mieszkania- o tu pytanie - jaka firma? znajojmi polecają Ospela jako że niedrogi a jakość dobra. co polecacie? co sądzicie o ospelu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a uzytkowanie karo sie sprawdza? prosze o odpowiedz. pozdrawiam
tak karo w tym przedziale cenowym jest godny polecenia, mam w pokoju gościnnym cztery gniazdka i dwa włączniki od pół roku i wszystko działa jak nowe
Jako wieloletni monter instalacji elektrycznych mogę polecić firmę Ospel, montowałem różnego rodzaju gniazdka i mogę powiedzieć że instalacje tej firmy są najmniej awaryjne
Ranking jak najbardziej przydatny, ale... DROGI. Nie uśmiecha mi się wydać 107zł za jedną sztukę ściemniacza. A gdzie reszta domu? Koszt budowy domu jest spory. Włączniki i gniazda to w sumie już etap końcowy gdzie pieniędzy w portfelu mało...
Widzę, większość poleca firmę Ospel. Nie wiem, nigdy nie kupiłem.
Zdecydowałem się na zakup serii Perła polskiego producenta w sklepie http://pstryczki.eu/. Tanio, szybko, wygodnie. Jakość świetna. Jak najbardziej polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ospel jest drogi, a takiej samej jakości jest abex i do tego tańszy. A kupiłem tutaj: http://pstryczki.eu/gniazdopojedynczezuziemieniemperlasatynowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam osprzęt firmy OBZOR, kolekcja Decente. Załączam link gdzie można zapoznać się z ofertą:
https://www.facebook.com/galeria.wnetrzmiker/photos/a.479199088872825.1073741964.301131070012962/479199222206145/?type=3&theater
Ospel jest dla mnie klasycznym przykladem dobrej polskiej firmy i sprzetu, ktory dziala dobrze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja polecam z aparatury modułowej APAR ElECTRIC. Sprawdza się :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aparu nie znam, znam zdecydowanie Ospel, bo ta firma juz troche dziala na rynku:)
mam od nich caly osprzet elektryczny i nie narzekam. Trzyma sie od lat, moda tez jakos mocno sie nie zmienia:)
Też np mam gniazdka Ospel. Wybrałam bo mi się po prostu podobały i na rozsądną cenę nie zwracając uwagi na markę itd. Ale właśnie po fakcie dowiedziałam się ze to dobry wybór był. Póki co jestem zadowolona. Są ładne, szybko się je czyści i nie ma z nimi problemów. Dzieciaki też nie są w stanie ich wyrwać ze ścian więc ok
fajna - opinie, ktora mnie przekonała do Ospela, bo do tej pory myslalam,ze polskie to gorsze, a jednak to wartosc zupelnie odwrotna
To Polska firma? Dobrze wiedzieć. Właśnie też szukam czegoś fajnego do biura przedlądam sobie różne strony i właściwie to ospel nie odstaje niczym od zagranicznych. Kontakty wyglądaja ładnie i słyszałam ze sa dosc solidne
Tak, Ospel jest polskim producentem. Mysle,ze biurowo sie sprawdza, chociaz ja mam w domu
DO biura te. Czemu nie? Ja mam u siebie i bardzo dobrze się sprawdzają. Ospel to raczej uniwersalne rozwiązanie :)
I do biura i do domu, bo sadze,ze marka Ospel ma mocno uniwersalne rzeczy;)
ja mam na przykład w salonie fryzjerskim takie czarne gniazdka. A nic się z nimi nie dziaje, a używam ich sporo jak sie mozna domyślić. A to suszarka, a to lokówka, a karbownica..... Trzymają się w ścianie mocno i nie zawiodły jak do tej pory
zgadzam się z tym. U mnie w salonie to samo. A wyglądają efektownie i nawet jak farba chluśnie niechcąco to się zmywa bez problemu. Ale ospel to przecież polska firma. Co polskie to dobre!
Bardzo ladne maja kolekcje, w zyciu nie powiedzialabym,ze to polskie ale nie umniejszam:)
Hej,

no ja właśnie zastanawiam się z jakiej firmy zdecydować się na osprzęt a za ospelem przemawia w dużej mierze to, że to polska firma a ja staram się wspierać naszą gospodarkę

dzieki za propozycje tu podane!
To moze warto poznać? APAR to tez polska firma i tez jest juz trochę na polskim rynku.

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (140 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

do góry