Widok

jaki osprzęt elektryczny

stoję przed wyborem osprzętu elektrycznego do mieszkania- o tu pytanie - jaka firma? znajojmi polecają Ospela jako że niedrogi a jakość dobra. co polecacie? co sądzicie o ospelu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oo a ja nawet nie wiedziałam że można przez neta kupować Ospela, dorwałam w markecie budowlanym, ale faktycznie fajny mają osprzęt, dobrze wykonany i trwaly
Ja też zawsze kupuję białe gniazdka. Co do firmy Ospel to rzeczywiście mają fajny osprzęt. Mam i używam. Kupowałem na stronie http://www.ligeroo.pl/
Też uważam że białe klasyczne najlepsze. Pasują praktycznie do każdego koloru ścian i wystroju. Najbardziej podoba mi się seria sonata od ospela oczywiscie w białym kolorze ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się z Tobą, aczkolwiek dla mnie Sonat jest lepszy, ale generalnie Ospel ma dobre jakościowo i cenowo produkty.
kolekcja Sonata i Karo dla mnie jest bardzo ładna bo elegancka dlatego ja je polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też stawiam na ospela jednak wole klasyczne białe gniazdka. Chodź i tak w pokoju u córki są kolorowe bo ona tez nie chciała białych...
Myślę, że biała gniazdka też mają swój urok - zależy jakie jest wnętrze bo my mamy bardzo nowoczesne mieszkanie (nie jest białe) i nasze białe gniazdka z Ospel bardzo ładnie się prezentują, aczkolwiek mamy też te nie białe. Wszystko zależy od całego projektu mieszkania czy pokoju.
U nas też wygra ospel choc jakis czas zastanawialiśmy się nad legrandem. w ospelu ujeła nas przede wszystkim nowoczeność i kolorowe wersje gniazdek. Myślę, ze w dzisiejszych mieszkaniach nie ma co stawiać na białe gniazdka
Tanie jak wino to są chińskie noname bez problemu idzie znaleźć. A tu raczej chodzi o to ze Ospel w porównaniu z zagranicznymi firmami jest tańszy a jakościowo im nie ustępuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Podpisuję się że Ospel też jest dobry, mam w domu już kilka lat i jestem zadowolony.
Taak, jasne...dobre bo tanie....jak wino.
Ja zamawiam bardzo często z Ospel i jestem zadowolony. Klienci też mówią, że od nich kupują także wiem, że to dobra firma. No i tak jak mówisz - cenowo mają bardzo przystępne ceny.
Mam dokładnie takie same zdanie. W tej cenie trudno znaleźć cokolwiek zbliżonego jakością
Ospel bardzo dobry wybór - wysoka jakoś i dobra cena. Ja osobiście polecam
Mi w Ospelu podoba się to ze bez problemu praktycznie wszędzie dostane ich produkty. Mam w domu jedna serie i raz wysunął mi młotek z ręki i lekko pękło gniazdko. I bez problemu znalazłem gniazdko tej serii w tym kolorze :D
ano solidny, mam takie właczniki w domu już z 4 rok i dają radę! myślę ze dobrze trafiłem - mam nadzieję ze posłużą jeszcze parę ładnych lat!
Jak dla mnie OSPEL ma dobry jakościowo sprzęt, jak dla mnie najbardziej pod względem wyglądu odpowiada mi seria SONATA.
Ospel to bardzo dobra firma. Zwłaszcza jak nam zleży na dobrym produkcie w dogodnej cenie.
Ja mam w domu 15-letnie gniazdka od Ospela i czhyba najwyższy czas je wymienić bo nie wyglądają już ciekawie. Prawdopodobnie kolejny raz postawię na tę samą firmę ponieważ się jeszcze nie zawiodłem na niej
Moim zdaniem Ospel jest najlepszy. Ich produkty są trwałe, ładne i co najważniejsze bezpieczne. Z montażem nie ma problemu a nawet jak by ktoś miał to na youtube producent wrzucił filmiki jak montować, co według mnie jest świetnym podejściem.
do góry