Widok

jaki osprzęt elektryczny

stoję przed wyborem osprzętu elektrycznego do mieszkania- o tu pytanie - jaka firma? znajojmi polecają Ospela jako że niedrogi a jakość dobra. co polecacie? co sądzicie o ospelu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Według mnie Ospel będzie odpowiedni. Jakościowo nie odbiega od zagranicznych konkurentów więc lepiej zostawić pieniądze w naszym kraju niż gdzie indziej. Zacznijmy dbać o własne interesy a nie firm zagranicznych.
Też cenie Ospela. Przede wszystkim za przyjazne podejscie do konsumenta. Nie robią fuszerki tylko dobre jakościowo produkty. Dodatkowo nagrywają filmiki instruktażowe jak montować ich produkty co dla amatorów jak ja jest bardzo pomocne
Znam i bardzo cenie sobie tę markę. Zresztą jak większość osób. Nie widziałem jeszcze nikogo kto by narzekał na nią.
Zgadzam się. Dużo osób wychodzi z przekonania, że to jest szczegół i można kupić byle co. Natomiast ospel udowadnia, że gniazdka i łączniki mogą być istotnym elementem designu. No i tu też chodzi o bezpieczeństwo.
Ospel to bardzo dobra Polska marka. Sam staram sie jej używać. Wole sprawdzone firmy ponieważ jak sie kupi za przeproszeniem g*wno to potem tylko problemy. Pamiętam kiedyś kupiłem do domu jakieś tanie włączniki schodowe i sie bardzo długo męczyłem żeby je przymocować bo miały jakieś dziwne zatrzaski które nie chciały w ogóle trzymać przewodów. Co podłączyłem jeden to drugi wypadł. Poza tym zbyt długo nie wytrzymały po roku zamiast białe całe zżółkły...
To moze warto poznać? APAR to tez polska firma i tez jest juz trochę na polskim rynku.
Hej,

no ja właśnie zastanawiam się z jakiej firmy zdecydować się na osprzęt a za ospelem przemawia w dużej mierze to, że to polska firma a ja staram się wspierać naszą gospodarkę

dzieki za propozycje tu podane!
Bardzo ladne maja kolekcje, w zyciu nie powiedzialabym,ze to polskie ale nie umniejszam:)
zgadzam się z tym. U mnie w salonie to samo. A wyglądają efektownie i nawet jak farba chluśnie niechcąco to się zmywa bez problemu. Ale ospel to przecież polska firma. Co polskie to dobre!
ja mam na przykład w salonie fryzjerskim takie czarne gniazdka. A nic się z nimi nie dziaje, a używam ich sporo jak sie mozna domyślić. A to suszarka, a to lokówka, a karbownica..... Trzymają się w ścianie mocno i nie zawiodły jak do tej pory
I do biura i do domu, bo sadze,ze marka Ospel ma mocno uniwersalne rzeczy;)
DO biura te. Czemu nie? Ja mam u siebie i bardzo dobrze się sprawdzają. Ospel to raczej uniwersalne rozwiązanie :)
Tak, Ospel jest polskim producentem. Mysle,ze biurowo sie sprawdza, chociaz ja mam w domu
To Polska firma? Dobrze wiedzieć. Właśnie też szukam czegoś fajnego do biura przedlądam sobie różne strony i właściwie to ospel nie odstaje niczym od zagranicznych. Kontakty wyglądaja ładnie i słyszałam ze sa dosc solidne
fajna - opinie, ktora mnie przekonała do Ospela, bo do tej pory myslalam,ze polskie to gorsze, a jednak to wartosc zupelnie odwrotna
Też np mam gniazdka Ospel. Wybrałam bo mi się po prostu podobały i na rozsądną cenę nie zwracając uwagi na markę itd. Ale właśnie po fakcie dowiedziałam się ze to dobry wybór był. Póki co jestem zadowolona. Są ładne, szybko się je czyści i nie ma z nimi problemów. Dzieciaki też nie są w stanie ich wyrwać ze ścian więc ok
Aparu nie znam, znam zdecydowanie Ospel, bo ta firma juz troche dziala na rynku:)
mam od nich caly osprzet elektryczny i nie narzekam. Trzyma sie od lat, moda tez jakos mocno sie nie zmienia:)
A ja polecam z aparatury modułowej APAR ElECTRIC. Sprawdza się :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ospel jest dla mnie klasycznym przykladem dobrej polskiej firmy i sprzetu, ktory dziala dobrze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam osprzęt firmy OBZOR, kolekcja Decente. Załączam link gdzie można zapoznać się z ofertą:
https://www.facebook.com/galeria.wnetrzmiker/photos/a.479199088872825.1073741964.301131070012962/479199222206145/?type=3&theater
do góry