Widok

jaki prezent na Chrzciny dla Dziewczynki, która ma juz chyba prawie wszystko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jak w tytule
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak ma wszystko to bym dala kase rodzice pewnie cos wymysla sami kwiatki i kartka i wszytko.
moze bardziej jakas pamiatke? medalik?
Ja bym kupiła medalik złoty. Zawsze jakaś pamiątka na długo zostanie, moja córeczka dostała właśnie od chrzestnej i teraz ma 3 lata i nie rozstaje się z nim.
mi się bardzo podoba...
medalik tez juz ma, dostała od Dziadkow na przywitanie po narodzinach
image
ja bym kupiła złote kolczyki nawet jesli ma to kobieta zmienną jest i będzie miała na zmianę :)
moze miec kilka roznych.... moze krzyzyk?nilk
w Aparcie są śliczne komplety dziewczęce: kolczyki + branzoletka
znajomi kupili chrześnicy gwiazdkę z nieba, mają jakiś tam certyfikat ;)

dla dziewczynki która ma już wszystko chyba to bedzie dobry prezent, bedzie miała swoją własną gwiazdję ;)
albo działkę na księżycu, hehe ;)
Jeśli nie ma konkretnego pomysłu ani potrzeby jestem za pieniędzmi - teraz maluszek ma wszystko ale za chwilę trzeba będzie kupić kolejny fotelik albo lżejszy wózek spacerowy i wtedy odłożone pieniądze się przydają :)
Cieżko wybrac prezent dla dzieci które już mają wszystko.
My też niedawno mielismy chrzest. Dałam malej wygrawerowaną łyżeczkę z data chrzcin i kupon=na sesję zdjęciową i fotoksięgę ze zdjęć.
Prezent okazał się trafiony :)
image[/url]
Może kup coś przydatnego ,np do szkoły? Swojemu synkowi zakupiłam plecak szkolny Angry Birds Star Wars z http://www.3kropki.pl/ który z tego co widzę jest bardzo porządnie zrobiony i jeszcze się nie zepsuł a mamy go już od ponad roku. Nie jest drogi i pewnie posłuży jeszcze długi czas , a fason tornistra wciąż jest modny. Synowi bardzo się podobał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
O litości!!! Plecak do szkoły w prezencie na chrzest???? No brak słów..... Po prostu mnie zatkało, a innych???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
innych też :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo to nachalna reklama jest i tyle. Ten sklep 3kropki... to pod wieloma postami były reklamowane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie, ale reklama plecaka szkolnego wątku o prezentach na chrzciny to ręce opadają. Autorka wpisu Amelka... to chyba bez mózgu jest... Sorki za określenie, ale inaczej nie mogę tego nazwać ;)
Miałam podobny problem, zdecydowałam się na voucher na sesję zdjęciową:) Byli bardzo zadowoleni!!! powodzenia:)
moja córeczka dostała kilka par kolczyków i super, bo ma na przyszłosć. Dostała też łańcuszek z medalikiem, srebrną płaskorzeźbę Matki Boskiej z Dzieciątkiem, taką do zawieszenia koło łóżka, bransoletkę Lillou z zawieszką małej dziewczynki, łyżeczkę srebrną z danymi urodzenia - waga, długość, data i godzinę. Miała chrzest w wieku 6 tyg, ale dostała piękny szlafroczek z wyszytym imieniem na wzrost ok roku, oraz duży ręcznik również z wyszytym imieniem.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (120 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry