Widok
Jeśli nie ma konkretnego pomysłu ani potrzeby jestem za pieniędzmi - teraz maluszek ma wszystko ale za chwilę trzeba będzie kupić kolejny fotelik albo lżejszy wózek spacerowy i wtedy odłożone pieniądze się przydają :)
Może kup coś przydatnego ,np do szkoły? Swojemu synkowi zakupiłam plecak szkolny Angry Birds Star Wars z http://www.3kropki.pl/ który z tego co widzę jest bardzo porządnie zrobiony i jeszcze się nie zepsuł a mamy go już od ponad roku. Nie jest drogi i pewnie posłuży jeszcze długi czas , a fason tornistra wciąż jest modny. Synowi bardzo się podobał
moja córeczka dostała kilka par kolczyków i super, bo ma na przyszłosć. Dostała też łańcuszek z medalikiem, srebrną płaskorzeźbę Matki Boskiej z Dzieciątkiem, taką do zawieszenia koło łóżka, bransoletkę Lillou z zawieszką małej dziewczynki, łyżeczkę srebrną z danymi urodzenia - waga, długość, data i godzinę. Miała chrzest w wieku 6 tyg, ale dostała piękny szlafroczek z wyszytym imieniem na wzrost ok roku, oraz duży ręcznik również z wyszytym imieniem.