Widok

jaki prezent na Chrzciny dla Dziewczynki, która ma juz chyba prawie wszystko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jak w tytule
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak ma wszystko to bym dala kase rodzice pewnie cos wymysla sami kwiatki i kartka i wszytko.
moze bardziej jakas pamiatke? medalik?
Ja bym kupiła medalik złoty. Zawsze jakaś pamiątka na długo zostanie, moja córeczka dostała właśnie od chrzestnej i teraz ma 3 lata i nie rozstaje się z nim.
mi się bardzo podoba...
medalik tez juz ma, dostała od Dziadkow na przywitanie po narodzinach
image
ja bym kupiła złote kolczyki nawet jesli ma to kobieta zmienną jest i będzie miała na zmianę :)
moze miec kilka roznych.... moze krzyzyk?nilk
w Aparcie są śliczne komplety dziewczęce: kolczyki + branzoletka
znajomi kupili chrześnicy gwiazdkę z nieba, mają jakiś tam certyfikat ;)

dla dziewczynki która ma już wszystko chyba to bedzie dobry prezent, bedzie miała swoją własną gwiazdję ;)
albo działkę na księżycu, hehe ;)
Jeśli nie ma konkretnego pomysłu ani potrzeby jestem za pieniędzmi - teraz maluszek ma wszystko ale za chwilę trzeba będzie kupić kolejny fotelik albo lżejszy wózek spacerowy i wtedy odłożone pieniądze się przydają :)
Cieżko wybrac prezent dla dzieci które już mają wszystko.
My też niedawno mielismy chrzest. Dałam malej wygrawerowaną łyżeczkę z data chrzcin i kupon=na sesję zdjęciową i fotoksięgę ze zdjęć.
Prezent okazał się trafiony :)
image[/url]
Może kup coś przydatnego ,np do szkoły? Swojemu synkowi zakupiłam plecak szkolny Angry Birds Star Wars z http://www.3kropki.pl/ który z tego co widzę jest bardzo porządnie zrobiony i jeszcze się nie zepsuł a mamy go już od ponad roku. Nie jest drogi i pewnie posłuży jeszcze długi czas , a fason tornistra wciąż jest modny. Synowi bardzo się podobał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
O litości!!! Plecak do szkoły w prezencie na chrzest???? No brak słów..... Po prostu mnie zatkało, a innych???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
innych też :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo to nachalna reklama jest i tyle. Ten sklep 3kropki... to pod wieloma postami były reklamowane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie, ale reklama plecaka szkolnego wątku o prezentach na chrzciny to ręce opadają. Autorka wpisu Amelka... to chyba bez mózgu jest... Sorki za określenie, ale inaczej nie mogę tego nazwać ;)
Miałam podobny problem, zdecydowałam się na voucher na sesję zdjęciową:) Byli bardzo zadowoleni!!! powodzenia:)
moja córeczka dostała kilka par kolczyków i super, bo ma na przyszłosć. Dostała też łańcuszek z medalikiem, srebrną płaskorzeźbę Matki Boskiej z Dzieciątkiem, taką do zawieszenia koło łóżka, bransoletkę Lillou z zawieszką małej dziewczynki, łyżeczkę srebrną z danymi urodzenia - waga, długość, data i godzinę. Miała chrzest w wieku 6 tyg, ale dostała piękny szlafroczek z wyszytym imieniem na wzrost ok roku, oraz duży ręcznik również z wyszytym imieniem.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

do góry