Widok
Prezentem może być wszystko, przecież nie trzeba dawać upominków pomnikowych. Ja mojemu mężowi dałam na naszą pierwszą rocznicę coś, o czym akurat wtedy strasznie dużo gadał, a mianowicie japońskie wino śliwkowe :) A samą rocznicę spędzaliśmy poza miastem, co samo w sobie było prezentem dla nas obojga.
Ja tez jestem wlasnie w trakcie szukania czegos ciekawego na nasza pierwsza rocznice slubu i nie wiem na co sie zdecydowac:
1)weekend w hotelu Spa na Mazurach(maja tam specjalna opcje"tylko mnie kochaj")idealna na taka okazje:)
2)skok ze spadochronem
Chyba sie zdecyduje na opcje nr 2-adrenalina i emocje sprawia ze bedzie pamietal do konca zycia co robil w swoja pierwsza rocznice(to mam byc niespodzianka).
1)weekend w hotelu Spa na Mazurach(maja tam specjalna opcje"tylko mnie kochaj")idealna na taka okazje:)
2)skok ze spadochronem
Chyba sie zdecyduje na opcje nr 2-adrenalina i emocje sprawia ze bedzie pamietal do konca zycia co robil w swoja pierwsza rocznice(to mam byc niespodzianka).
ta miesięcznica to tak jak w przypadku dziecka do pierwszego roku, fajne. Myśmy na pierwszy mioesiąc zaprosiliśmy rodziców do restauracji jeszcze raz w podzięce za przepiękny ślub i wesele no a potem już tak między sobą, chcieliśmy jeszcze zrobić coś na pół roku ale akurat byliśmy na poprawinach wesela mojej siostry i młoda para zadedykowała nam piosenke, miło było
gruba napisał(a):
> A słyszałyście że w pierwszym roku małżeństwa obchodzi się
> miesięcznice??
> My się do tego dostosowaliśmy i co miesiac są prezenty :)
> uwielbiam to :)
hehe - my od trzech lat prawie świętujemy miesięcznice :) 6 dnia miesiąca często dostaję jakiś drobiazg, i sama taki daję:) To bardzo miłe. Po ślubie pewnie będziemy jedenastki świętować :)
> A słyszałyście że w pierwszym roku małżeństwa obchodzi się
> miesięcznice??
> My się do tego dostosowaliśmy i co miesiac są prezenty :)
> uwielbiam to :)
hehe - my od trzech lat prawie świętujemy miesięcznice :) 6 dnia miesiąca często dostaję jakiś drobiazg, i sama taki daję:) To bardzo miłe. Po ślubie pewnie będziemy jedenastki świętować :)
[url=www.nawieszaczku.pl]
[/url]

Ja polecam coś takiego:) chodziliśmy w nich razem po mieście:) zamówione na allegro- super kontakt ze sprzedającym- wszystko wytłumaczył cierpliwie. Do tego można zorganizować jaki wspólny wypad, romantyczną kolację, a prezentowych możliwości jest mnóstwo- ja uwielbiam wymyślać prezenty dla mojego M- do tej koszulki kupiłam mu mp3 a wcześniej buty pumy- a i może być jakaś super koszula, krawat jedwabny, perfumy, jakiś krem przeciwzmarszczkowy, na który mu było by kasy żal, może ma jakieś hobby? jak lubi jeździć na rowerze- to takie super rękawiczki na rower, łowić- extra wędke, komputer- grę, muzykę- płytę, bilet na koncert... jest dużo możliwości

http://img145.imageshack.us/img1

http://img145.imageshack.us/img1
Na pierwszą rocznicę ślubu świetnie sprawdzi się fotoksiążka ze wspólnymi zdjęciami. To pamiątka na lata, można zamieścić w niej np zdjęcia z podróży poślubnej :) Jeśli spodobał Ci się mój pomysł, sprawdź Printu, mamy idealny szablon na tą okazję - https://printu.pl/fotoksiazka/szablony/prezent-na-rocznice-slubu . Druga połówka będzie zachwycona :)