Widok

jaki prezent na pierwsza rocznicę ślubu?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
macie jakies pomysły??????

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też się nad tym zastanawiam, bo i nasza pierwsza rocznica się zbliża.
ja to bym chciała dostać kolczyki z brylantami :D
;)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
dołączę do tematu:)sama tez nie wiem co mogę kupić dla mojego męża:)

TEKST REKLAMOWY ZOSTAŁ USUNIĘTY.
Agata-Derkoracje

tel. 508 414 614
email: info@agatadekoracje.pl
www.agatadekoracje.pl

myśmy doszli do wniosku, że za miast prezentu pojedziemy sobie gdzieś na weekend albo tydzień, podróże to nasza pasja:)

image
image
Wspólny week to super pomysl:)

TEKST REKLAMOWY ZOSTAŁ USUNIĘTY.
Agata-Derkoracje

tel. 508 414 614
email: info@agatadekoracje.pl
www.agatadekoracje.pl

Na prawdę macie takie problemy?

image
tak naprawdę mamy takie problemy

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W takim razie mogę wam tylko współczuć.

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prezentem może być wszystko, przecież nie trzeba dawać upominków pomnikowych. Ja mojemu mężowi dałam na naszą pierwszą rocznicę coś, o czym akurat wtedy strasznie dużo gadał, a mianowicie japońskie wino śliwkowe :) A samą rocznicę spędzaliśmy poza miastem, co samo w sobie było prezentem dla nas obojga.
uwielbiam takie czepialskie formuowiczki;/ a ja w czwartek mam 4 rocznice slubu koscielnego:) i spedzamy ja osobna:(ale spoko w grudniu mam 6 cywilnego hihi i moze wtedy cos wykombinuje:)

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
macie jeszcze jakies pomysły?

:)

k_anilorak napisał(a):

> W takim razie mogę wam tylko współczuć.

a ja zazdroszczę ....

papilio1@op.pl
Jaki pomysł
Kiedyś był chyba podobny wątek. Pamiętam coś o wspólnej wizycie w spa, romantycznej kolacji i jeżdżeniu quadami.

-.-
Ja tez jestem wlasnie w trakcie szukania czegos ciekawego na nasza pierwsza rocznice slubu i nie wiem na co sie zdecydowac:
1)weekend w hotelu Spa na Mazurach(maja tam specjalna opcje"tylko mnie kochaj")idealna na taka okazje:)
2)skok ze spadochronem
Chyba sie zdecyduje na opcje nr 2-adrenalina i emocje sprawia ze bedzie pamietal do konca zycia co robil w swoja pierwsza rocznice(to mam byc niespodzianka).
A słyszałyście że w pierwszym roku małżeństwa obchodzi się miesięcznice??
My się do tego dostosowaliśmy i co miesiac są prezenty :) uwielbiam to :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ta miesięcznica to tak jak w przypadku dziecka do pierwszego roku, fajne. Myśmy na pierwszy mioesiąc zaprosiliśmy rodziców do restauracji jeszcze raz w podzięce za przepiękny ślub i wesele no a potem już tak między sobą, chcieliśmy jeszcze zrobić coś na pół roku ale akurat byliśmy na poprawinach wesela mojej siostry i młoda para zadedykowała nam piosenke, miło było

image
image
na rocznice robimy chyba imprezke i ja napewno kupię mojemu mężusiowi dobrą weski bo mu się marzy więc co tam, a sama nie wiem co bym chciała i tak pewnie mąż mnie zaskoczy tak jak to było na gwioazdke.

image
image
gruba napisał(a):

> A słyszałyście że w pierwszym roku małżeństwa obchodzi się
> miesięcznice??
> My się do tego dostosowaliśmy i co miesiac są prezenty :)
> uwielbiam to :)

hehe - my od trzech lat prawie świętujemy miesięcznice :) 6 dnia miesiąca często dostaję jakiś drobiazg, i sama taki daję:) To bardzo miłe. Po ślubie pewnie będziemy jedenastki świętować :)

[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
moja siostra zrobiła wspólny prezent na swoją rocznicę - i dla siebie i dla męża, a mianowicie powiększyła zdjęcie ślubne z sesji i zaniosła do oprawy- ramka jest w kolorze starego złota i do dziś ślicznie się ten obraz prezentuje w ich salonie :) moim zdaniem to świetny pomysł na rocznicę
Ja polecam coś takiego:) chodziliśmy w nich razem po mieście:) zamówione na allegro- super kontakt ze sprzedającym- wszystko wytłumaczył cierpliwie. Do tego można zorganizować jaki wspólny wypad, romantyczną kolację, a prezentowych możliwości jest mnóstwo- ja uwielbiam wymyślać prezenty dla mojego M- do tej koszulki kupiłam mu mp3 a wcześniej buty pumy- a i może być jakaś super koszula, krawat jedwabny, perfumy, jakiś krem przeciwzmarszczkowy, na który mu było by kasy żal, może ma jakieś hobby? jak lubi jeździć na rowerze- to takie super rękawiczki na rower, łowić- extra wędke, komputer- grę, muzykę- płytę, bilet na koncert... jest dużo możliwości

image
http://img145.imageshack.us/img1

image

sorry za rozmiar :D

image

powinno być lepiej

image
http://img170.imageshack.us/img170/2429/kochambl3.009759bb03.jpg[/IMG

image

czy mogłabyś Madziulka napisać u jakiego allegrowicza na jakiej aukcji kupiłaś te koszulki?pozdrawiam i bardzo proszę o szybką odpwoiedź

image

image
proszę bardzo:
BandB_sc

bardzo pomocny allegrowicz: wytłumaczył jak wysłać mu czcionkę itp.

image

bardzo dziękuję, w międzyczasie wysłałam do Ciebie maila, bo nie wiedziałam jak często jesteś na forum:), pozdrawiam

image

image
niestety na allegro pokazuje mi informacje, ze nie ma takiego allegrowicza:( masz gdzieś może link do aukcji?

image

image
już znalazłam- dziękuje:)

image

image

po 10 latach ciekawi mnie ile z tych małżeństw powyżej zostało i co się ostało

Na pierwszą rocznicę ślubu świetnie sprawdzi się fotoksiążka ze wspólnymi zdjęciami. To pamiątka na lata, można zamieścić w niej np zdjęcia z podróży poślubnej :) Jeśli spodobał Ci się mój pomysł, sprawdź Printu, mamy idealny szablon na tą okazję - https://printu.pl/fotoksiazka/szablony/prezent-na-rocznice-slubu . Druga połówka będzie zachwycona :)

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry