Widok

jaki prezent ślubny dla męża???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny! Proszę o pomoc.... zastanawiam się nad jakimś prezentem ślubnym dla przyszłego męża na okoliczność naszego ślubu.... Mam na myśli jakiś drobiazg....
Co byście proponowały?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak sprawdzisz, że facet jest prawiczkiem? :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
miliani :))) dzięki za poparcie :P

Żaden zegarek, zadna obrączka nie ucieszy męża tak jak DZIEWICTWO! Każdy facet Wam to powie :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Gosiu zgadzam sie z Toba

prezent to mozna kupic na urodziny a ślub jest ważnym dniem i jego symbolem jest obrączka a nie jakies dziwactwa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ślub się coraz bardziej komercjalizuje i co zrobisz ;) Jak wszystko zresztą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To juz jest moda kupowania prezentów dla meżow i żon!!!! przeciez to chore. Ja powinnam byc jego prezentem i widok w sukni ślubnej a nie jakis tandetny zegarek z grawerem ktory nie ma nic do przekazania.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ty powinnaś być w dzień jego ślubu największym prezentem - i tak będzie :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olesia, zaraz dziewczyny na Ciebie znów siądą że chcesz je nawracać;) Chociaż ja tam się z Tobą zgadzam;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
przesad mowi, ze zegarków nie kupuje się ukochanej osobie, bo odmierzają czas do rozstania :P szkoda ze nie wiedzialam o tym jak przyjmowałam zegarek od mojego lubego :D hihi
ja też stawiałabym na zegarek, ale i tak uważam że najlepszym prezentem slubnym dla meża jest DZIEWICTWO!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
ja również kupiłam zegarek. Tak na prawde to jedyna bizuteria dla faceta, a i nie ma to jak ladny zegarek ;)
ja skorzystalam z okazji i kupilam takie tissota http://www.sklepzegarki.pl/tissot-couturier-p-6783.html oczywiscie z grawerem (dostalam za 10 zł). Tylko uwazaj kiedy chcesz kupic, ja kupilam niedawno i nie wytrzymalam. Musialam dac wczesniej :D
ja kupiłam zegarek :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zegarek, spinki do mankietów, długopis czy portfel z grawerem to dobry pomysł - wystarczy bardzo osobista dedykacja (imię i nazwisko, ulubiony cytat czy tylko dla Was ważne wyrażenie) i zwykły prezent nabiera innego wymiaru :)
My wprawdzie nie będziemy robić sobie prezentów ale z wyżej wymienionej opcji skorzystałam robiąc prezent mojemu mężczyźnie na inną ważną okoliczność.
ja myslalm nad zegrakiem z grawerem :)
- nie pojawić sie na ślubie :) ?

- striptiz w noc poslubną :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzidziusia?:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry