Widok

jaki rozmiar crocsów?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam zamiar kupić synkowi oryginalne crocsy crocaband,chciałabaym zeby przechodził w nich całe lato,będzie miał wtedy 1rok i 8 miesięcy jaki rozmiar muszę kupić??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no sorry, ale to Ty chyba jesteś mało inteligentna. nie jesteśmy w stanie przewidzieć, jaką nogę będzie mialo Twoje dziecko, rozmiar stopy (i to jak szybko rośnie), to indywidualna sprawa...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmm "hamstwo":))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja w ubiegłym roku kupiłam o 1cm większe ale niestety pod koniec były już za małe, w tym roku to kupiłam już w styczniu bo były fajne i tanie kupiłam o 2cm większe i jak na razie są o 1,5cm za duże więc myślę ze będzie spoko, córka ma teraz 2,4 l. Zawsze przydadzą się na basen jak lata nie będzie :)
Ludzie są różni na forum nie ma co się zrażać bo czasami dużo pomogą :)
Nawet jak ktoś miał dziecko w tym tym wieku, to nie powinien doradzać. Dzieci są różne i różne mają nogi. Moja córka od swojej koleżanki jest półtora roku młodsza a nożkę miała 2 numery większe w tym samym czasie. Dziewczynki miały ok 2 lat i 3,5 roczku. Nie da się tego zaplanować teoretycznie na podstawie doświadczeń innych mam, bo jedne dzieci mają mniejsze nóżki, inne większe. I tempo wzrostu nóżek też może być różne. Ja np. w tym roku kupiłam córce buty zimowe pod koniec października romiar większe niż powinnam. Dzisiaj te buciki są za małe i to tyle, że duże paluszki u stóp bolą, a minęło pół roku
Dzięki kasia.Weszłam, na to forum pierwszy i ostani raz...Dobrze,ze chociaz jedna osoba była inteligentna..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Crocsy nie bierze sie wieksze, o stawiam, ze nozka nie urosnie wiecej ni, 0,5cm do lata plus z 0,5 cm przez lato, takze ja bym polecala 1cm wieksze niz stopka.
Co do zakupu 3 mies szybciej ja co roku tak kupuje, w tej chwili 2 pary juz leza i czekaja na lato ktore bedzie albo nie :-)
Z rozmiarem zawsze trafiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
przy optymistycznym założeniu, że w ogóle będzie lato ;P bo teoretycznie już jest wiosna - a jakoś nie widać tego za oknami ;)
A co my wrozki jestesmy? Chcesz mu kupic buty na lato 3 mce przed latem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nikt tu nie jest wróżką, kup takie w których bedzie mial ok 1,5-2cm luzu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry