Widok

jaki rozmiar crocsów?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam zamiar kupić synkowi oryginalne crocsy crocaband,chciałabaym zeby przechodził w nich całe lato,będzie miał wtedy 1rok i 8 miesięcy jaki rozmiar muszę kupić??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt tu nie jest wróżką, kup takie w których bedzie mial ok 1,5-2cm luzu
A co my wrozki jestesmy? Chcesz mu kupic buty na lato 3 mce przed latem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
przy optymistycznym założeniu, że w ogóle będzie lato ;P bo teoretycznie już jest wiosna - a jakoś nie widać tego za oknami ;)
Crocsy nie bierze sie wieksze, o stawiam, ze nozka nie urosnie wiecej ni, 0,5cm do lata plus z 0,5 cm przez lato, takze ja bym polecala 1cm wieksze niz stopka.
Co do zakupu 3 mies szybciej ja co roku tak kupuje, w tej chwili 2 pary juz leza i czekaja na lato ktore bedzie albo nie :-)
Z rozmiarem zawsze trafiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dzięki kasia.Weszłam, na to forum pierwszy i ostani raz...Dobrze,ze chociaz jedna osoba była inteligentna..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nawet jak ktoś miał dziecko w tym tym wieku, to nie powinien doradzać. Dzieci są różne i różne mają nogi. Moja córka od swojej koleżanki jest półtora roku młodsza a nożkę miała 2 numery większe w tym samym czasie. Dziewczynki miały ok 2 lat i 3,5 roczku. Nie da się tego zaplanować teoretycznie na podstawie doświadczeń innych mam, bo jedne dzieci mają mniejsze nóżki, inne większe. I tempo wzrostu nóżek też może być różne. Ja np. w tym roku kupiłam córce buty zimowe pod koniec października romiar większe niż powinnam. Dzisiaj te buciki są za małe i to tyle, że duże paluszki u stóp bolą, a minęło pół roku
ja w ubiegłym roku kupiłam o 1cm większe ale niestety pod koniec były już za małe, w tym roku to kupiłam już w styczniu bo były fajne i tanie kupiłam o 2cm większe i jak na razie są o 1,5cm za duże więc myślę ze będzie spoko, córka ma teraz 2,4 l. Zawsze przydadzą się na basen jak lata nie będzie :)
Ludzie są różni na forum nie ma co się zrażać bo czasami dużo pomogą :)
Hmm "hamstwo":))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no sorry, ale to Ty chyba jesteś mało inteligentna. nie jesteśmy w stanie przewidzieć, jaką nogę będzie mialo Twoje dziecko, rozmiar stopy (i to jak szybko rośnie), to indywidualna sprawa...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

do góry