Widok

jaki sklep spożywczy internetowy najlepszy?

Witam
Może ktoś pomoże chcę zamówić zakupy dla starszej osoby, w sklepie internetowym sama nigdy z takiego nie korzystałam, jest to wygodne bo ciocia nie może dźwigać ,a ja w chwili obecnej osobiście nie moge do niej podjechać, jeśli ktoś korzystał z takich sklepów to pomóżcie jaki najsolidniejszy i ceny ma w miarę dobre, i dowozi na terenie rumii
alma bomi piotr i paweł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
osobiście nie korzystam, ale moja przyjaciółka, która właśnie mieszka w Rumi, od roku zamawia w almie i jest bardzo zadowolona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja korzystam z Almy i szczerze polecam, jesli nie mają czegoś na stanie, dzwonią, dopytują, owoce i warzywa wybrane starannie
Czy do Rumii wożą trzeba na ich stronie sprawdzić.
również polecam Almę i w pełni zgadzam się z przedmówczynią.

no i transport darmowy przy określonej puli zamówienia zależej od godziny dostawy
Ja rowniez w Almie, czesto zamawiam dla Rodzicow "normalne" zakupy, albo z okazji imienin etc. takie bardziej ekstra - wino, sery, jakas dobra oliwa z oliwek, itp. zawsze jestesmy zadowoleni, zakupy wniesione na 3 pietro, wybor czasu dostawy, jesli ulega zmianie to kierowca dzwoni i uprzedza. Ja zawsze prosze o niezalaczanie paragonu i oplacam z gory Paypalem, ale mozna karta przez net i osobiscie.

Wybor produktow moglby byc wiekszy, ale w sumie zawsze znajde to, czego szukam.
robilam zakupy w almie,bylam b zadowolona.sympatyczni panowie wnosza zakupy
słuchajcie, a ja szukam i spożywczego i tam gdzie chemia będzie, czy jest troszkę taniej ?? planuje duze zakupy niedługo i dużo by mi ułatwilo jakbym mogla po prostu zamowic i tyle.
dodomku.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki ;) po prostu przyjezdzam na urlop i zawsze wycieczka po sklpeach mnie wykańcza, real bierda, bomi bo wszedzie co innego, raz bym inaczej chciala
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja kozystam z Bomi
http://www.a.pl i też sobie chwalę.
Porównywałam ceny i wydaje mi się, ż ejets taniej niz a Almie.
Dowożą do Rumii.
Hej. Według mnie Najlepszym i Najtańszym sklepem jest Auchan ze względu na niskie ceny i Dobre podejście do Klienta.

http://auchan.okazjum.pl/
nie polecam almy, kurier mimo wcześniejszego kontaktu telefonicznego przyjechał pół godziny wcześniej niż się umawialiśmy, nie zastał mnie, zakupy trafiły z powrotem do sklepu bez możliwości ponownego zamówienia a ja zostałam z pustą lodówką ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Almę i Piotra i Pawła. W Almie jest darmowa dostawa od określonej kwoty, w Piotrze i Pawle każda pierwsza dostawa dla nowo założonego konta jest darmowa. ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tesco ma najtaniej ale jakoś nie kupuję tam mięsa i wędlin- nie mogę się przekonać, cała reszta owszem
Piotr i Paweł polecam ale drogo mają kupuję tylko w promocjach u nich kupuję mięso i wędliny też
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jusz od 2 lat korzystam ze sklepu E-Szop .Szczecin super
Ale teznkorzystam z ze sklepu - Dodomku .pl
Bo zalezy co kupuje w tych sklepach - boa sa dobre i dostawa exelent
Produkty odpowiednio zapakowana,
A kupuje sporo Bo dla znajomych - i Rodziny w Kraju Bo to najlepsza Forma pomocy albo obdarowania !
Bo Jak wyslesz kase to zawsze wydadza na cos innego !!
Mark z Australiii
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Porównanie sklepów internetowych Piotr i Paweł oraz Alma:
http://www.konsumentalista.pl/nie-lubisz-dzwigac-zakupow-to-kupuj-przez-internet/
Robiłam e-zakupy w Almie i Piotr i Paweł wiele razy. Nie widzę różnic, jestem zadowolona.
Polecam tesco !!!!!!!! alma tragedia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja tam osobiście jestem z Almy bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mogę polecić dodomku.pl :)
Korzystałam z almy jak i z Piotra i Pawła. Korzystam bardzo często.Bardziej jestem zadowolona almy. W Piotrze i Pawle żeby mieć darmowa dostawę to zakupy muszą być aż za 150 zł :(
alma ma coraz bardziej uboższy asortyment ....ostatnio sprawdzałam m.in. mąkę - mieli tylko te najdroższe
ja zamawiam w Almie i w 100% polecam
image

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam Piotra i Pawła, robię u nich zakupy regularnie raz w tygodniu i zawsze byłam zadowolona.

Inne tematy z forum Kulinaria

Gotowanie - niby banalna sprawa .. ale jak sie nauczyc (38 odpowiedzi)

Witam Kuchareczki ... Moim problemem jest to że zupełnie nie potrafię gotować :( Zawsze obiady...

Przedstawiciel Thermomix (70 odpowiedzi)

Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna??

Sushi... (11 odpowiedzi)

Gdzie kupujecie rybę, żeby mieć pewność, że świeża? Przepisy też mile widziane, zwłaszcza z...

do góry