Widok
...dobrze by było najpierw wywiad zrobić... ;-)
Ja od ponad roku używam Abercrombie & Fitch Ezra, w sumie na zmianę z Burberry Brit. Dostałam w prezencie Flowerbomb V&R, ale niestety po szybkim zachwycie szybkie rozczarowanie - za ciężki, ale tęsknię za...Wild Musk firmy Coty :-) To był zapach...niestety firma przestała go produkować :-/
Ja od ponad roku używam Abercrombie & Fitch Ezra, w sumie na zmianę z Burberry Brit. Dostałam w prezencie Flowerbomb V&R, ale niestety po szybkim zachwycie szybkie rozczarowanie - za ciężki, ale tęsknię za...Wild Musk firmy Coty :-) To był zapach...niestety firma przestała go produkować :-/
Pozwolę sobie odświeżyć nieco temat. Mianowicie jakie macie zdanie o perfumach z feromonami? Działają czy nie? Bo czytałam ostatnio pewien artykuł ( co ciekawe pisany przez profesora Lwa Starowicza) o tym,ze zapach ma bardzo duże znaczenie jeśli chodzi o relacje z tą druga osoba i kwestia feromonów nie jest wymyśloną bujdą. ale taki zapach rzeczywiście może mieć bardzo duży wpływ na inne osoby.
Po prostu jestem ciekaw ;) Jeszcze nigdy nie stosowałem takich zapachów i jestem ciekaw czy to działa czy nie. Jeśli chodzi o efekt na dziewczyny to również byłoby fajnie jakby działalo. I nie tylko podczas podrywu ale również w robocie (pracuję w damskim towarzystwie i czasami baby są bardzo trudne do wspólpracy nieestety.). Te o których piszesz są zapachowe czy nie?
Love Desire to typowe perfumy z dodatkiem feromonów. Są dwie wersje. Tańsza niebieska i droższa czarna (która kosztuje o wiele więcej ale polecam zainwestować bo sam zapach super, dobrze się trzyma oraz ma zauważalny wpływ na inne osoby. Pheromone essence to esencja feromonów. Nie ma zapachu. Są niewielkie ale tutaj wystarczy tylko jedna kropla ( nie więcej raczej ponieważ można spowodować agresję u innych a nie o to przecież chodzi). Możesz je przykryć dowolnym zapachem.
Na początek Love Desire. Jak nie masz kasy to niebieskie, ale tak jak pisałem naprawdę warto jest sobie kupić ciemne. W wielu sytuacjach mi się przydały. Po pierwsze to jeszcze nie zebrałem tylu komplementów za zapach jak właśnie za te (podobnie pisali na innym forum o feromonach, na którym zresztą dowiedziałem się o tym zapachu). Po drugie to można za ich pomocą delikatnie zmanipulować innych, na przykład w pracy. Bo są lepiej do Ciebie nastawieni.
Do mnie przemawiają też takie perfumy, jakie oferuje przykładowo firma Avon https://mojerzesy.pl/perfumy-avon/ . Tam tak naprawdę każdy może znaleźć coś dla siebie... Bo można tam znaleźć lekkie kwiatowe zapachy, ale i można znaleźć też znaleźć coś bardziej wyrafinowanego.
Powiem Wam, że wybór perfum jest bardzo indywidualną kwestią. Każda z nas może lubić zupełnie inny zapach. Jedne wolą nuty kwiatowe, inne owocowe, korzenne czy jeszcze inne. Ja teraz szukam jakiegoś fajnego pomysłu na perfumy dla męża i myślę, że zdecyduję się na https://aleperfumeria.pl/pl/versace-pour-homme-woda-toaletowa.html . Jeśli będziecie zainteresowani, to strona oferuje różne marki, zróżnicowane ceny, na samą realizację zamówienia długo się nie czeka. Ja polecam.
W dobrej cenie zamawiam http://djpiotrkurowski.pl/polecane-odpowiedniki-perfum/ długo się utrzymują.

[/url