Widok

jakich używacie perfum ???

Hej dziewczyny
jakich perfum używacie i co możecie polecić ??? Szukam jakiś o słodkich zapachach, które długo się utrzymują na prezent i nie wiem co wybrać zresztą nie znam się na tym tak dobrze a chcę żeby się spodobały - cena do 200 zł myślę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
...dobrze by było najpierw wywiad zrobić... ;-)

Ja od ponad roku używam Abercrombie & Fitch Ezra, w sumie na zmianę z Burberry Brit. Dostałam w prezencie Flowerbomb V&R, ale niestety po szybkim zachwycie szybkie rozczarowanie - za ciężki, ale tęsknię za...Wild Musk firmy Coty :-) To był zapach...niestety firma przestała go produkować :-/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nina ricci czerwony
cristina aquillera
euphoria jasny fiolet
a może lepiej dać kartę podarunkową np do sephory, niech ten ktoś sam sobie coś wybierze...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od 8 lat DKNY Woman-kocham ten zapach
ja uwielbiam hugo boss XX i z avonu mala czarna little black dress
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/url
Euphoria- od kilku lat.

Armani-Mania- od kilku lat:)

Ostatnio też polubiłam zapachy Yves Rocher-takie "inne", leciutkie, fajne.
image

image

Pozwolę sobie odświeżyć nieco temat. Mianowicie jakie macie zdanie o perfumach z feromonami? Działają czy nie? Bo czytałam ostatnio pewien artykuł ( co ciekawe pisany przez profesora Lwa Starowicza) o tym,ze zapach ma bardzo duże znaczenie jeśli chodzi o relacje z tą druga osoba i kwestia feromonów nie jest wymyśloną bujdą. ale taki zapach rzeczywiście może mieć bardzo duży wpływ na inne osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A co? Chcesz poderwać na to dziewczyne? Zapach to nie wszystko ale faktycznie znaczenie ma duże. I nikt tutaj nie zaprzeczy, że bardziej podobają sie osoby, ktore ładnie pachną. Jeśli chcesz sobie wypróbować feromony to tylko te lepsze. Na przyklad Love Desire. Ewentualnie pheromone essence.

Po prostu jestem ciekaw ;) Jeszcze nigdy nie stosowałem takich zapachów i jestem ciekaw czy to działa czy nie. Jeśli chodzi o efekt na dziewczyny to również byłoby fajnie jakby działalo. I nie tylko podczas podrywu ale również w robocie (pracuję w damskim towarzystwie i czasami baby są bardzo trudne do wspólpracy nieestety.). Te o których piszesz są zapachowe czy nie?

Love Desire to typowe perfumy z dodatkiem feromonów. Są dwie wersje. Tańsza niebieska i droższa czarna (która kosztuje o wiele więcej ale polecam zainwestować bo sam zapach super, dobrze się trzyma oraz ma zauważalny wpływ na inne osoby. Pheromone essence to esencja feromonów. Nie ma zapachu. Są niewielkie ale tutaj wystarczy tylko jedna kropla ( nie więcej raczej ponieważ można spowodować agresję u innych a nie o to przecież chodzi). Możesz je przykryć dowolnym zapachem.

W takim razie które polecasz z tych dwóch??????

Na początek Love Desire. Jak nie masz kasy to niebieskie, ale tak jak pisałem naprawdę warto jest sobie kupić ciemne. W wielu sytuacjach mi się przydały. Po pierwsze to jeszcze nie zebrałem tylu komplementów za zapach jak właśnie za te (podobnie pisali na innym forum o feromonach, na którym zresztą dowiedziałem się o tym zapachu). Po drugie to można za ich pomocą delikatnie zmanipulować innych, na przykład w pracy. Bo są lepiej do Ciebie nastawieni.

https://delove.pl/love-desive

Zamiast perfum czesto używam naturalnego olejku wonnego Afra. Odżywia skórę a przy tym niesamowicie pachnie. Po opalaniu czy kąpieli to rewelacja, zapach długo się trzyma

Do mnie przemawiają też takie perfumy, jakie oferuje przykładowo firma Avon https://mojerzesy.pl/perfumy-avon/ . Tam tak naprawdę każdy może znaleźć coś dla siebie... Bo można tam znaleźć lekkie kwiatowe zapachy, ale i można znaleźć też znaleźć coś bardziej wyrafinowanego.

Latem zamiast perfum używam olejku do perfumowania ciala Afra. Kosmetyk rodem z Egiptu,. Nie tylko nawilza, skóre wygładza, odżywia ją i pielegnuje to i ma cudny zapach skórki grejpfruta, pomarańczy, płatków róży, mirry, piżma. Pachnie do 12 godzin
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

okkkk

Powiem Wam, że wybór perfum jest bardzo indywidualną kwestią. Każda z nas może lubić zupełnie inny zapach. Jedne wolą nuty kwiatowe, inne owocowe, korzenne czy jeszcze inne. Ja teraz szukam jakiegoś fajnego pomysłu na perfumy dla męża i myślę, że zdecyduję się na https://aleperfumeria.pl/pl/versace-pour-homme-woda-toaletowa.html . Jeśli będziecie zainteresowani, to strona oferuje różne marki, zróżnicowane ceny, na samą realizację zamówienia długo się nie czeka. Ja polecam.

W dobrej cenie zamawiam http://djpiotrkurowski.pl/polecane-odpowiedniki-perfum/ długo się utrzymują.

Dziewczyny czy używałyście może zapachu Love & Desire? To są ponoć feromony, sama jeszcze nigdy nie używałam i zastanawiam się czy rzeczywisćie może mieć to wpływ na inne osoby Jak na razie sam zapach podoba mi się jest dosć słodki.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

Pediatra przychodnia morena (8 odpowiedzi)

Możecie polecić jakiegoś pediatre z przychodni Morena? Długo się czeka na wizytę w gabinecie...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

do góry