Widok

jakie balony

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam może błahe pytanie, ale zastanawiam się nad kolorami balonów na naszą sale. Nie chce mieszać wszystkich kolorów, ale nie wiem też jakie wybrać aby pasowały do siebie kolorystycznie. http://www.dekoracjeweselne.pl/rys/produkty/metallics.gif Myślałam aby zrobić dwa rodzaje "kiści" i pomieszać gold, peach, silver, i light green, oxford green, silver. Co wy na to, czy te wszystkie balony do siebie pasują? Poradzcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurcze nie wyszlo.
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=24541&t=24541

tu wklejalam pare propozycji.
image

Masz racje z tymi bialo czerwonymi balonami. Sa okropne.

Just, ładne te baloniki i ładne kolory wybrałaś :) w wątku o dekoracjach jest wklejone dużo fotek z przyozdabiania sal balonami :) więc do niego zerknij. Ja osobiście nie będę chyba miała balonów, ale zdecydowałabym się na maksimum 2 kolory :) i to w dodatku pearl i silver albo ivory i peach :)
balony i wystrój sali na biały i czerwony kolor nie polecam, widziałam takie coś i wcale nie wygląda to na wystrój ślubny, tylko na "festival golonki" ale to tylko moje skromne zdanie :)

a jednak.:( wiedziałem że robię coś nie tak...za mało kwaszonej kapustki....i brak grzybkóf....biegnę to taprawić.....dzięki.

....................oszust nigdy nie kłamie...................
Szu: Bigos gotujemy TYLKO z kapusty kiszonej dlatego moim skromnym zdaniem (oraz moich znajomych :)ma on wyjątkowy smak i chce się go więcej i więcej. Co do rodzaju bulionu - w razie gdy mamy mało suszonych grzybów proponuję dodać bulionu grzybowego - w innym razie może to być "złoty" bulion (z wielu rodzajów mięs).
Dla podkreślenia smaku można dodać czerwonego wina.
P.S.
Dobry bigos im dłużej leżakuje tym lepszy,tzn. niegdys bigos gotowano zawsze na boku pieca na wolny ogniu przez wiele godzin, nastepnie do chłodnej spiżarni. Bigos musi "dojrzeć" minimum dwa dni mu trzeba. czas gotowania jest wzgledny,ale dobre 8-10 godzin na wolnym ogniu, a potem obowiązkowe leżakowanie w chłodnym miejscu, dopiero bigos odgrzewany jest dobry,nabiera wtedy aromatu i zapachu a wszystkie smaki przechodzą sie nawzajem.
POZDRAWIAM miłośników bigosu z kwaśnej kapusty wyłącznie!!

a ja mam pytanko z innej beczki-co dodać do bigosu aby był smaczniejszy???
proszę o rychłą odp ,ponieważ jestem w trakcie bigoszeni.

....................oszust nigdy nie kłamie...................
cześć. Ja też mam z tym problem, ale rozmawiałam niedawno z jedna babką, która się ponoć na tym zna i powiedziała mki dwie rzeczy:
1. nie poleca bordowych balonów bo farbuja ( ????? )
2. Nie poleca ciemnych kolorów. Mówi, że najlepsze na wesele to perłowe białe, perłowe kość słoniowa itp, anie zdecydowanie nie mocne i ciemne kolory.
Mi sie podoba jak sala jest ubrana w kokor balonow takie jak: ciemny róż jasny róż i biały, albo ecri z bordowym oraz bdrodo ze złotem.
Wejdz na temat dekoracje tam sa rozne zdjatka moze cos wybiezesz.

Ja myślę o złoto -bordowych lub biało-bordowych....za dużo kolorów to chyba mały chaos
Troche mi nie wyszło bo chciałam aby te kolory balonów które są na tej stronie się pokazały. ńie mam pojęcia jak to zrobić.
do góry