Widok

jakie imię?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej zastanawiam sie nad imionkami.Czytalam poprzednie watki i wiele z was ma już maleństwa w domku. Jak daliście im na imię?
Mi sie podoba dla chłopca Dorian , ale dla dziweczynki nie mam pojęcia. ;-/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też znałam chłopca o imieniu Noe. Chyba bardzo religijna rodzina musi być, zeby wpaść na takie imiona.
Justi30 - ja mam odwrotnie, podoba mi się dużo męskich imion - kobiece, praktycznie żadne...

ata211 a co byś powiedziała na Korneliusz?? mi to imię się bardzo podoba:) chciałam tak nazwać synka ale mężowi nie podoba się to imię... właściwie to Jemu nie podoba się żadne imię któe ja wymyślam i na odwrót:) tak że jest problem:( mateusz - nie, dominik - kojarzy mu się z gejem (nmie wiem dlaczego, szymon - nie bo żadnych żydowskich imion, daniel - no może być ale też nie bardzo bo on wymyślił takie: Władysłąw, Mściwoj, KAzimierz, Henryk... no ludzie .... mam nadzieję że choc na tego daniela pójdzie:) w sumie mi najbardziej się podoba mateusz le już wolę daniela od mściwoja na przykłąd!!!

Mateusz zawsze mi się podobało,ale tych Mateuszów sporo wokoło,a do tego bratanek 4 miesieczny ma tak na imię,wiec smiesznie by bylo dwoch naraz w tym samym czasie hehe.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

do góry