Widok

jakie konsole mają wasze dzieci?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
chodzi mi o taką przenośną jaką polecacie? Chcemy kupić na dzień dziecka synowi niespełna 8 latkowi. Nie znam się na tym sprzęcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mieliśmy konsolę overmax ale okazało się, że to straszna porażka. Oddaliśmy.
W zamian w promocji kupiliśmy tablet 7 cali za 150zł i jest bajka w porównaniu do tej konsolki.
Pewnie jak zainwestujesz w play station to będzie super:-) ale osobiście nie mam:-)
moj syn ma 8 lat i ma psp w sumie mało na tym gra czasem zerknie do tableta ale lubi bardziej czytać książki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój syn raczej będzie na tym grał i strasznie mnie o to męczy.
my mamy tableta 7 cali, konsolę przenośną Nintendo Dsi oraz stacjonarną PS3 - wszystko w użyciu na zmianę o ile jest czas wolny a najczęściej to gra na telefonie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nasi synowie obaj maja PSP, od kilku miesięcy graja intensywnie na nich, wcześniej mało ich interesowaly.
mój mąż pod pretekstem kupna dziecku zakupił PS3 z kontrolerami ruchu, fajne, bardzo dokladnie odwzorowuje ruchy i uczy podstaw techniki gier sportowych (nawet obrot nadgarstkiem rejestruje, a boks wymecza i to dobry trening dla mnie :)

jestem w sumie zadowolona, a dzieci nie graja duzo bo to maluchy i nie wytrzymuja za dlugo - 6l i 4l .
i musze wrocic honor mezowi ze kupil to bez okazji bo nie jest to sprzet dziecka - wiec my pozwalamy/nie pozwalamy i nie ma klutni to moje ;) miedzy rodzenstwem.
sa gry latwiejsze i trudniejsze ale little people planet czy jakos tak wykorzystuje wszystkie opcje pada i w obsludze jest dla mnie mega trudna - ale potrafi nauczyc obslugi pada bo pierwsze chyba 10 etapow tego pokolei ucza, 8 latek powinien sobie poradzic... to juz roznica pokolen.
polecam i polecam nie strzelanki tylko wlasnie takie rozne gry sportowo zrecznosciowe, plus taki na ps3 dzialaja gry z ps1 stare platformowki ;)

nam sie udalo kupic zestaw z padem, 2 palkami do move,kamera i gra nowy za 700zl kupic, dysk mielismy tylko szyne za 40zl i styka- bez dysku malo gier wchodzi- jedne zajmuja malo miejsca inne duzo, jest duzo demo w sieci , odbior you tube trewelka, dzwiek z tego podlaczony pod wzmacniacz boski i ma blue-ray i b.dobry odbiór filmow i muzyki naprawde polecam.
Nie mamy takich "stacjonarnych" .Może kupimy na gwiazdkę, bo jednak cenowo droższe, chcemy kupić przenośną synowi na wakacje , córka to tylko barbie itd.. wybitnie ją granie czy komp nie kręci, więc kłótni nie będzie, a syn to ciągle chce nam dobierać się do komputera i tylko szkód może narobić, a tak będzie miał swoją zabawkę, bo nie ma tabletu, póki co tylko Ipod-a a tam nie gra tylko filmy ogląda i muzyki słucha.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry