Widok
Czepek? hmmm, jak uważasz :) Moje dziecko przez pierwsze kilka lat pływało w zwykłym, małym, szmacianym czepku. Na początku lata kupiłam dwa, też w Decathlonie (pojechałam po okulary dla drugiego dziecka i zupełnie przypadkowo kupiłam również czepki). Nie wiem jakie to są za 9,90 zł, bo kupiłam takie szmaciane z aplikacją pirata i drugi z syrenką. Czepek jak czepek;) Ja osobiście nie lubię gumowych, więc kupuję szmaciane :)
my używamy gumowego - i tak trzeba włosy suszyć a zakładnie takiego to zawsze jest ze strony córy wrrrr i do tego jeszcze grzyka, którą trzeba pod czepek schować..... i każdorazowo ała boli
Część dzieci ma na basenie te szmaciaki z decathlonu i łatwiej się zakładają, ale włosy sa mokrzejsze po gozinie.
Ale tak jak wspomniałam - i tak treba suszyć włosy.
Część dzieci ma na basenie te szmaciaki z decathlonu i łatwiej się zakładają, ale włosy sa mokrzejsze po gozinie.
Ale tak jak wspomniałam - i tak treba suszyć włosy.
ja mam czepek za 8,70 (z osiedlowego sklepu), zwykły silikonowy (już któryś, bo ciągle mi się gubią te czepki). córka ma bardzo dużo długich włosów i lepiej mi z silikonowym. o wiele mniej suszenia, jak się dobrze założy;)
większość dzieci na basenie ma materiałowe czepki.
wasze dzieci noszą zwykłe stroje czy może pianki?
większość dzieci na basenie ma materiałowe czepki.
wasze dzieci noszą zwykłe stroje czy może pianki?