Widok

jakie okularki do pływania dla dziecka polecacie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na basen
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mamy te najzwyklejsze z decathlonu. 9.90 kosztowały. nic nie przecieka., dobrze się trzymają. córka ma 3 lata
Też mamy z deathlonu i są OK.
my tez mamy te za 9,90 i lepiej sprawdzaja sie niz te za 69,90
też mamy z decathlonu
Ja też polecam z Decathlonu. Są super, używamy od ponad roku i nic się nie dzieje, chociaż moje drugie dziecko (3-latnie) złamało takie same przed pierwszym wejściem na basen ;)
Na prawde? Ja myslalm ze im drozsze tym lepsze. Dobrze ze zapytalam. a one maja regulacje? jakis przedzial wiekowy?
Mają regulację dwupunktową-oczywiście reguluje się naciąg gumki wkoło głowy plus regulowany rozstaw "szkieł" (regulacja na nosie). Poza tym jak się rozpadną (tak jak u nas), to wcale nie jest żal, bo to w końcu tylko 9,99 zł:). Ja też je spokojnie zakładam, więc na każde dziecko będą dobre;)
dzieki za pomoc. A czepek? Tez za 9,90? :)
Czepek? hmmm, jak uważasz :) Moje dziecko przez pierwsze kilka lat pływało w zwykłym, małym, szmacianym czepku. Na początku lata kupiłam dwa, też w Decathlonie (pojechałam po okulary dla drugiego dziecka i zupełnie przypadkowo kupiłam również czepki). Nie wiem jakie to są za 9,90 zł, bo kupiłam takie szmaciane z aplikacją pirata i drugi z syrenką. Czepek jak czepek;) Ja osobiście nie lubię gumowych, więc kupuję szmaciane :)
my używamy gumowego - i tak trzeba włosy suszyć a zakładnie takiego to zawsze jest ze strony córy wrrrr i do tego jeszcze grzyka, którą trzeba pod czepek schować..... i każdorazowo ała boli
Część dzieci ma na basenie te szmaciaki z decathlonu i łatwiej się zakładają, ale włosy sa mokrzejsze po gozinie.
Ale tak jak wspomniałam - i tak treba suszyć włosy.
ja mam czepek za 8,70 (z osiedlowego sklepu), zwykły silikonowy (już któryś, bo ciągle mi się gubią te czepki). córka ma bardzo dużo długich włosów i lepiej mi z silikonowym. o wiele mniej suszenia, jak się dobrze założy;)
większość dzieci na basenie ma materiałowe czepki.

wasze dzieci noszą zwykłe stroje czy może pianki?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

białe blaty w kuchni (40 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

do góry