Widok

jakie pończochy??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam
szanowne Panie, prosze o radę
zastanawiam sie jaki kolor ponczoch mam dobrać do sukni slubnej
suknia bedzie biała i zawsze myslałam że tylko białe pończochy moga być założone
ale teraz słyszę różne głosy że lepiej pasują w kolorze cielistym.
sama juz nie wiem
prosze doradźcie mi...
marJola
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też stawiam na cieliste.W końcu skuknia będzie długa i nie bedzie aż tak widać,no i buty też zakryją.Białe są takie......nie bardzo jak dla mnie.

Co złego to nie ja....
ja też stawiam na cieliste :)
Ja stawiałam na cieliste, ale jak przymierzyłam białe to sie zdziwiłam ze tak ładnie wygladały i przy nich zostałam :) - ile razy jeszcze będzie okazja pobiegać w białych pończoszkach
Kochanie a myślałaś o białych ale kabaretkach?? Wyglądają rewelacyjnie!! Jeśli jednak zostaniesz przy zwykłych to cieliste i żadne inne!!! Pozdrawiam.
Białe kabaretki są rewelacyjne! Ja jednak miałam wyciety wzorek na butkac wiec kolejny wzór na nodze nie dodałby uroku :) Pozrowienia dla wszystkich - ja juz po
A ja miałam pończoszki w kolorze sukni ślubnej, w kolorze ecrue.
pozdrawiam
jestem też za cielistymi, ładne nog wygląda, jest ładnie opalona, poza tym białe niezbyt moim zdaniem wygladaja jak ktos nie ma zbyt szczuplych nog...chociaz sama nie wiem...biale kabaretki sa kuszace... :o)))
[img][/img]
ja jestem zdecydowanie za bialymi albo ecrii, osobiscie do ślubu mialam cieliste i nie wygladalo to najlepiej.Teraz na 100% zalozylabym biale!!!!

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry