Widok

jakie sandały polecacie dla dziecka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jakie macie,kupujecie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Befado i Bartek najczęściej:-) :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Geox, primigi a w tym roku elephanten i jesteśmy bardzo zadowoleni, cenowo również przystępy - połowa tego co geoxy :)
a ja polecam firmę Mrugała
Wczoraj kupiłam kolejne befado :)
A dla 5 latka?
najlepsza sa bezapelacyjnie ecco, w tym roku mamy geoxy, ale po 1 wizycie na plazy musialam kupic drugie ;/ kupilam teve w tk maxx po 60 zl, cena normalna 150.
A co myślicie o CCC?
wiem ze ecco ale chcialam cos tanszego bo zawsze mamy 2 pary na sezon. Synek tak niszczy.

http://allegro.pl/sandaly-reebok-wave-glider-v59312-25-5-i4258857519.html

a takie? w alfie je widzialam
Wobec tego ja polecam elefanten nie są drogie ja kupowałam młodszemu 2 lata temu za 99 zł z młodszym nie mam porównania bo właściwie to były jego pierwsze sandałki ale dobrze nóżkę trzymają przewiewne,skórzane nóżka się nie poci stopa nie slizga .
Starszy nosi ecco one są niezniszczalne tym bardziej ze mój syn wszędzie chodzi po krzakach i płotach no ale kosztują więcej, geoxy też miał i sandały i półbuty nie zniszczyły są całe ( to tak odnośnie tego co ktoś wyżej napisał że nie komuś rozwaliły po paru godzinach )

Takie sandałki jak w linku też mamy ale adidasa z tym że to są piankowe sandałki ,niektóre dzieci owszem noszą na codzień ,ale ja ubieram tylko młodemu na plażę ,basen .
Zdecydowanie wolę takie na co dzień z zabudowanymi palcami bezpieczniej .
Gdzie w Gdańsku można kupić sandały befado?
Wiem że na Chełmie w Pasażu Chełmskim na Cieszyńskiego jest sklep i jest obuwie Befado .

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry