Widok

jasne-żółte stolce u dziecka po wirusie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jesteśmy po infekcji wirusowej u mojej 1.5 r córy, były wymioty + 3 luźne stolce koloru jasno-żółtego...konkretnie nie stwierdzono co to, teraz daję małej probiotyk dicoflor w kroplach i debridat zapisany przez lekarza ale zastanawiają mnie te żółte, takie gliniane stolce, bo utrzymują się już 5 dni... czy po wymiotach mogą tak owe być, czy raczej w dalszym ciągu jest coś nie tak? wcześniej miała też różne kolory w stolcu ale zawsze był on ciemniejszy, bardziej brązowy. Miał ktoś podobnie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam podobnie, gdy przechodzilam enterowirusa.Brałam probiotyki i wszystko wróciło do normy. Może jednak wybierz sie z dzieckiem do lekarza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje dziecko tak mialo po rotawirusie= przeszlo po okolo 2 tygodniacg, w szpitalu mowili ze to normalne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
osłabiona wątroba, przejdzie z czasem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki dziewczyny... mała czuje się już dobrze a stolec dzisiaj bardziej marchewkowy po wczorajszym obiadku, mam nadzieję, że już się wszystko unormuje, zobaczę jeszcze jak jutro będzie i dla pewności zapytam lekarki ale jak mówicie, że tak może być to już jestem spokojniejsza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (120 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (27 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

do góry