Widok

jesienne trunki

Witajcie
lubimy z koleżankami usiąść sobie czasem przy czymś dobrym :) zazwyczaj jest to wino, ale może na poprawę jesiennego nastroju przydało by się coś innego. Może miód pitny? Znacie coś dobrego??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I za czas jakiś pojawi się odpowiedź o mniej więcej takiej treści: tak ja znam i polecam (link do polecanej strony) bo jest na prawdę pyszny. :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ta a zupełnie przypadkowo IP komputera będzie identyczne jak dorotka 123

Tak, ja znam. Pigwówka Leśna Mansona. Świetny był rocznik 2012, ale pozostałe też niezłe. Na poprawę nastroju zdecydowanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Domyślam się. A w każdy kolejny weekend coś tam wypada. Nie ma bata, muszę sprawdzić ile mam urlopu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

... a gdzie link ?

martini z oliwką!
no i grzaniec :)
i różnego rodzaju likiery :)
INSTAGRAM: unbake_my_heart_

Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dobry bimberek, unikatowy trunek, szkoda że nie ma go w sprzedazy. Te wszystkie ą, ę to już wątrobą wychodzą.

Mansonową pigwówkę wyciamkałem w ramach słodyczy.
Nie wiem, który to rocznik był.
Nie będę udawał, że jestem koneserem i wyczuwam różnicę w trunkach na poziomie high-endu ;)

Proszę bardzo Ciasteczkowa: likier miętowy z leśnej mięty. Sugeruję rocznik 2011. Pić lekko schłodzony do filiżanki porządnej kawy (lavazza oro +)

To pewnie myślisz, że Manson te nalewki w ilości 200 litrów rocznie robi ze spirtu z polmosu, co? :-)))
Polmos w kosmos.

skąd wiesz, że akurat złociutką lawkę pijam? :)
choć ostatnio przywiozłam kawę z włoch z małej palarni kawy i jest tak wyśmienita, że kompletnie skradła moje serce i zdradziłam tymczasowo złotko :) likier miętowy brzmi pysznie, nie tylko do kawy ale też do domowych lodów czekoladowych albo zimą do ciemnej jak diabli czekolady na gorąco z bitą śmietaną :) mniam
INSTAGRAM: unbake_my_heart_

Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska

Dobry przepis na fajny likier znalazła moja kobieta na http://przepis-y.pl/ bodajże na likier cytrynowy, sprawdź sobie. Spróbowałem i nawet nawet. ;)

To wiem dopiero teraz :-))
Ale mansonowe eliksiry znam od zawsze i wiem, do czego się nadają.
Ja rzadko pijam kawę, ale jak dla mnie sens jej picia zaczyna się na półce lavazza oro, poniżej szkoda czasu, pieniędzy i kubków smakowych. A produkty małych palarni, robione niewielkimi partiami i na bieżąco to jest właśnie to, czego dobrym produktom trzeba najbardziej. I mansonowe eliksiry też takie są.

Ja popijam sobie grzane winko na takie zimne, jesienne wieczory, ewentualnie rum.

Grzane wino z pomarańczem, goździkami i cynamonem. Najlepszy trunek jaki może być w okresie jesienno-zimowym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Popiera. Dobry grzaniec albo ciepła, smaczna herbata z miodem i imbirem, tak na rozgrzanie i bez procentów.

Rum czeski gorący z łyżeczką cukru trzcinowego. Tako rzecze MtF

Dobry jest grzaniec np.podgrzany z goździkami poleca ;)

Inne tematy z forum Hydepark

GODZINA ŁASKI (8 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

Gadżety reklamowe (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

do góry