Widok

jesienne trunki

Witajcie
lubimy z koleżankami usiąść sobie czasem przy czymś dobrym :) zazwyczaj jest to wino, ale może na poprawę jesiennego nastroju przydało by się coś innego. Może miód pitny? Znacie coś dobrego??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I za czas jakiś pojawi się odpowiedź o mniej więcej takiej treści: tak ja znam i polecam (link do polecanej strony) bo jest na prawdę pyszny. :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ta a zupełnie przypadkowo IP komputera będzie identyczne jak dorotka 123

Tak, ja znam. Pigwówka Leśna Mansona. Świetny był rocznik 2012, ale pozostałe też niezłe. Na poprawę nastroju zdecydowanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Domyślam się. A w każdy kolejny weekend coś tam wypada. Nie ma bata, muszę sprawdzić ile mam urlopu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

... a gdzie link ?

Mansonową pigwówkę wyciamkałem w ramach słodyczy.
Nie wiem, który to rocznik był.
Nie będę udawał, że jestem koneserem i wyczuwam różnicę w trunkach na poziomie high-endu ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

martini z oliwką!
no i grzaniec :)
i różnego rodzaju likiery :)
INSTAGRAM: unbake_my_heart_

Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska

dobry bimberek, unikatowy trunek, szkoda że nie ma go w sprzedazy. Te wszystkie ą, ę to już wątrobą wychodzą.

To pewnie myślisz, że Manson te nalewki w ilości 200 litrów rocznie robi ze spirtu z polmosu, co? :-)))
Polmos w kosmos.

Proszę bardzo Ciasteczkowa: likier miętowy z leśnej mięty. Sugeruję rocznik 2011. Pić lekko schłodzony do filiżanki porządnej kawy (lavazza oro +)

skąd wiesz, że akurat złociutką lawkę pijam? :)
choć ostatnio przywiozłam kawę z włoch z małej palarni kawy i jest tak wyśmienita, że kompletnie skradła moje serce i zdradziłam tymczasowo złotko :) likier miętowy brzmi pysznie, nie tylko do kawy ale też do domowych lodów czekoladowych albo zimą do ciemnej jak diabli czekolady na gorąco z bitą śmietaną :) mniam
INSTAGRAM: unbake_my_heart_

Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska

To wiem dopiero teraz :-))
Ale mansonowe eliksiry znam od zawsze i wiem, do czego się nadają.
Ja rzadko pijam kawę, ale jak dla mnie sens jej picia zaczyna się na półce lavazza oro, poniżej szkoda czasu, pieniędzy i kubków smakowych. A produkty małych palarni, robione niewielkimi partiami i na bieżąco to jest właśnie to, czego dobrym produktom trzeba najbardziej. I mansonowe eliksiry też takie są.

Dobry przepis na fajny likier znalazła moja kobieta na http://przepis-y.pl/ bodajże na likier cytrynowy, sprawdź sobie. Spróbowałem i nawet nawet. ;)

Ja popijam sobie grzane winko na takie zimne, jesienne wieczory, ewentualnie rum.

Grzane wino z pomarańczem, goździkami i cynamonem. Najlepszy trunek jaki może być w okresie jesienno-zimowym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Popiera. Dobry grzaniec albo ciepła, smaczna herbata z miodem i imbirem, tak na rozgrzanie i bez procentów.

Rum czeski gorący z łyżeczką cukru trzcinowego. Tako rzecze MtF

Dobry jest grzaniec np.podgrzany z goździkami poleca ;)

Inne tematy z forum Hydepark

Inwestowanie w złoto (3 odpowiedzi)

Co myślicie o efektywności inwestycji w metale szlachetne w momencie opanowania gospodarki przez...

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry