Widok
jeśli ktoś kocha swoje wiosło to odradzam
jestem bardzo niezadowolony z serwisu Broken Neck, oddałem swoją nową gitarę, w momencie gdy ją odbierałem zauważyłem na niej dość duże zarysowania więc powiedziałem żeby coś z tym zrobili, że jest to ich wina, pan oczywiście zdziwiony że klient obejrzał dokładnie swoja gitarę i że znalazł coś czego teoretycznie nie powinno być widać ponieważ było to trochę przy polerowane i było to widać dopiero gdy patrzyło się pod odpowiednim kątem. ok, przyjęli to był piątek. we wtorek zadzwoniłem zapytać czy moje wiosło jest już gotowe, otrzymałem potwierdzenie po czym dostałem telefon od tego pana, iż nastąpiło jakieś nieporozumienie, ponieważ firma ww zrobiła oględziny i stwierdzili że to ja porysowałem swoją gitarę i że pewno to nie oni. pojechałem więc, na miejscu pan dalej usiłował wmówić mi że ją zniszczyłem, a następnie jak mu tłumaczyłem że jest nowa. więc zostałem poinformowany że mnie w sklepie oszukali i dostałem porysowana gitarę. Ponieważ nie chciałem zapłacić i odebrać gitary, sprzedawca zaczął mi grozić, w tym momencie wyszedłem. a koleś wyszedł za mną i wystawił moją gitarę przed studio i poszedł, środek Gdyni i moja gitara nowa, zniszczona, na mrozie... odradzam!!!!!!!!!!!!!!!
Moja ocena
Broken Neck
kategoria: Naprawa instrumentów muzycznych
obsługa: -
jakość usług: -
asortyment: -
terminowość: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6