Widok

jeździk dla dwulatka na urodzinki

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy kupiłybyście jeździk na 2 urodzinki? czy to nie jest za poźno? nie mówię o pchaczu tylko takim co się na niego siada i nóżkami odpycha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to może rowerek biegowy?
wszelkie jeździki nie są dobre, bo krzywią nóżki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja też wybrałabym rowerek biegowy, mój syn ma 2 lata i 3mc i śmiga na tym z decathlonu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rowerek biegowy kup lepiej ,mój syn ma też ma 2 lata i 3 mies i kupilismy rowerek biegowy ,jeździk tez ma ale za niski jakby co to takiego nie kupuj http://www.ceneo.pl/7750483 na rowerku świetnie sobie radzi .
Moja córcia dostała na drugie urodzinki i jeździk i rowerek biegowy. Dostała je w maju i jeździkiem bawi sie do teraz (w maju kończy 3latka), a na rowerku tak na prawdę nauczyła się jeździć pod koniec sierpnia. Z resztą jeździkiem może sie bawić też w domu a rowerek czeka do wiosny.
Więc moim zdaniem warto - tylko kup taki większy:
http://allegro.pl/duzy-jezdzik-crazy-rider-swiatla-melodie-5-kol-i3084406096.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie z Słonko69 moja córka miała 2 urodzinki w ten weekend i dostała jeździk z boboraju na początku myślałam że jest już za duża i w sumie mogła mieć go szybciej ale wczoraj siadała na nim bawiła się światełkami chowała klocki do schowka pod siedzeniem także w sumie jest to jeździk ale oprócz tego może się nim bawić w domu ja raczej zainwestuje w więszy rowerek z pedałami za rok
image[/url]
image[/url]
Polecam motorek BIG- tak jak biegowy rowerek tylko opony szersze wiec łatwiej dziecku utrzymac rownowage.
moja też jezdzik dostala na 2 urodzinki i to był strzał w 10 :)
Od jezdzika sie krzywia kolanka!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam http://www.youtube.com/watch?v=sDkvoINk7to z decathlonu- mała zakochała się w nim sklepie i tatuś chce jej kupić, ma jeździk ale jest dość niski i chcemy sprzedać a na biegowy nie chce nawet patrzeć. Moja siostra jeździła na słoniu (jeździku) chyba do 4 roku życia po domu i nogi ma proste- co więcej trenuje gimnastyke artystyczną w szkole sportowej i ostatnie co o niej można by powiedzieć to to,że ma krzywe kolana
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

do góry