Widok

jeździmy wolniej

proszą dzieci i dorośli.dotyczy całego banina i nie tylko.dziekujemy
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 5

głupota nie ma plci
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

ciemno, deszcz, brak pobocza i rozmowy przez komórkę i wio 70 km/h i tragedia :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ci co gadaja przez tel lub pisza smsy odrobine zwalniaja ;) oczywiscie ich nie bronie bo uwazam ich za idiotow i niestety jest ich wielu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Swoją drogą to zawsze wini się kierowcę a co z ludźmi którzy nie używają odblasków? Których porostu nie widać gdy jest ciemno, na Tuchomskiej to norma a ludzie się nie nauczą puki się coś nie stanie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Poh..j piszesz o odblaskach skoro masz kompletną wiedzę ile chodzi ludzi po drogach w Baninie. Jedź tak żeby było bezpiecznie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

po ch.......j przez CH
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No Ty jak się urodziłeś to zaraz dorosły i nigdy się nie bawiłeś.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja dodatkowo nie pozdrawiam idioty, który jeździ służbowym autem Carlsberga na Tuchomskiej. Zwolnij kretynie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tam jak widzę jak ktoś pruje przez Lotniczą lub Lipową to sobie czasem podjadę za takim Gościem np. pod jego posesję zderzak w zderzak, wysiadam sobie, a że jestem tzw. koksem lat 38 w Mercedesie klasa GL to od razu jest respekt i "przepraszam Pana itd." Parę tylko razy musiałem sprzedać komuś liścia bo się niegrzecznie zachowywali przy takiej rozmowie, ale to oczywiście w obronie koniecznej własnej, bo bałem się o swoje bezpieczeństwo ;) niektórzy z tych Panów do dzisiaj mi w Kościele lub Biedronce mówią "dzień dobry".
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Czy możesz zacząć jeździć po Ksiezycowej, proszę, bo tam chodzę z małym dzieckiem a jest b. Niebezpiecznie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

A moze na innych ulicach znajda sie jacys rownie nielicho zbudowani i pogonia te male kuta..ki w golfach, passeratich i starych bmkach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak,tak i się obudziłeś zlany potem i polucjà ,dobiegł cię krzyk mamy -wstawaj gamoniu do szkoły i wskoczyłeś na swòj rower typu koks gl i pogalopowałeś jako jeden z ostatnich rocznikòw gimnazjalnych na zajęcia...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

W piątek jeden radiowóz na drodze i przez godzine z debilnych kierowców zrobiły się potulne baranki. Nie trzeba nikogo walić z liścia w ryj.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Można powiedzieć, że to taki prawdziwy strażnik TEKSASU. Ciekawe co robił dzisiaj gdy między 10,a 11 jakiś. .... stał terenowym Audi GD 40... na chodniku między ogrodzeniem gimnazjum, a żółtymi barierkami przy kościele uniemożliwiając przejście pieszym?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

nowe bmki to przemieszczają się zawsze przepisowo...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dopóki w Baninie nie będzie chodników, wszystkie drogi za wyjątkiem Lotniczej powinny być w strefie osiedlowej: ograniczenie ruchu do 20km/h plus pierwszeństwo dla pieszych s dodatkowo wielkie donice co jakiś czas.Innego wyjścia nie ma. wczoraj przejechałam się po Baninie rowerem i na wszystkich drogach wyłożonych płytami samochody zapierd..ją niestety. A na drogach dzieci na rowerach czy hulajnogach, mamy wózkami...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzisiaj między 10,a 11 terenowe audi ciemno zielone zapakowane było na chodniku między ogrodzeniem gimnazjum,a żółtymi barierkami naprzeciw kościoła. Więc można powiedzieć, że chodnika nie było. Pozdrawiam serdecznie kierowcę z olbrzymią fantazja. Mam nadzieję, że ktoś go kiedyś,gdzieś odholuje.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najpierw się dowiedz o tym wypadku jak do niego doszło a potem pisz bo piszesz bzdury
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ej cwaniaczku liścia to ty chyba porządnego nie dostałeś jak trafisz na mnie to cię będzie długo bolało i jeszcze twoje dzieci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Normalnie chyba wyjdę sobie przepalic maszynę na rolniczej ciekawe czy ktoś mnie będzie gonić haha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry