Widok
Pozdrawiam kierowcę granatowej Octavii kombi nr rej.GD..., który o mało mnie nie potrącił u zbiegu Rolniczej i Lotniczej. Nie musisz być takim złośliwym kierowcą, bo ta złość może się obrócić przeciwko Tobie. Mam takie samo prawo do korzystania z drogi jak Ty.To droga publiczna tzn."Dla wszystkich ".Zrobiłem CI fotkę na pamiątkę. Byćmoże zaniosę ją gdzie trzeba. Ostudzi to Twoja złość.
Ale to nie jest normalny kraj. Zresztą, w normalnym kraju piesi nie zajmują 60% szerokości drogi tylko idą kulturalnie. Masz 4m utwardzonej drogi i prawie wszędzie chociaż z metr pobocza po obu stronach, a są sytuacje, gdzie samochód ma 1,5 metra na przejazd drogą utwardzoną właśnie na jego potrzeby mimo, że nie mija się z nikim z naprzeciwka, to kto tu nie ma kultury i myśli o sobie?
Tolerancja i kultura zawsze musi działać w dwie strony.
Tolerancja i kultura zawsze musi działać w dwie strony.
no niestety,
sama jestem zarówno kierowcą jak i mamą z małym dzieckiem w wózku i wiem, jakie to uciążliwe dla dwóch stron ....
matki muszą gdzieś chodzić, a uwierzcie, Banino nie jest przyjazne pod tym względem, a kierowcy bardzo uważać,
jedyne co można teraz zrobić to wysilić się na wzajemne zrozumienie i poszanowanie ... :)
sama jestem zarówno kierowcą jak i mamą z małym dzieckiem w wózku i wiem, jakie to uciążliwe dla dwóch stron ....
matki muszą gdzieś chodzić, a uwierzcie, Banino nie jest przyjazne pod tym względem, a kierowcy bardzo uważać,
jedyne co można teraz zrobić to wysilić się na wzajemne zrozumienie i poszanowanie ... :)