Widok
Bolek mieszanie do tego dzieci to już zwykłe kur..........wo wiesz! Ja Ci powiem tak , nie strasz bo się zes,,,,,,,,,,asz a po drugie kierujesz teraz grozby karalne. Po trzecie czytaj ze zrozumieniem albo wyczyść obrobik ze swojej głowy bo chyba myślenie nie jest Twoją mocna stroną podobnie Bonzo prymityw. Bonzunio mam nadzieje ,że kiedyś się spotkamy na drodze i gwarantuje ,że w rajstopki narobisz i to szybciutko internetowy kozaku. Nawet fantazji nie masz , stale tylko bzdury piszesz. Pojedz na tor i tam się pościgaj jak masz czym bo Twoją taczanką to raczej słabiutko będzie.
no niestety,
sama jestem zarówno kierowcą jak i mamą z małym dzieckiem w wózku i wiem, jakie to uciążliwe dla dwóch stron ....
matki muszą gdzieś chodzić, a uwierzcie, Banino nie jest przyjazne pod tym względem, a kierowcy bardzo uważać,
jedyne co można teraz zrobić to wysilić się na wzajemne zrozumienie i poszanowanie ... :)
sama jestem zarówno kierowcą jak i mamą z małym dzieckiem w wózku i wiem, jakie to uciążliwe dla dwóch stron ....
matki muszą gdzieś chodzić, a uwierzcie, Banino nie jest przyjazne pod tym względem, a kierowcy bardzo uważać,
jedyne co można teraz zrobić to wysilić się na wzajemne zrozumienie i poszanowanie ... :)
Ale to nie jest normalny kraj. Zresztą, w normalnym kraju piesi nie zajmują 60% szerokości drogi tylko idą kulturalnie. Masz 4m utwardzonej drogi i prawie wszędzie chociaż z metr pobocza po obu stronach, a są sytuacje, gdzie samochód ma 1,5 metra na przejazd drogą utwardzoną właśnie na jego potrzeby mimo, że nie mija się z nikim z naprzeciwka, to kto tu nie ma kultury i myśli o sobie?
Tolerancja i kultura zawsze musi działać w dwie strony.
Tolerancja i kultura zawsze musi działać w dwie strony.