Widok
a ja mialam orkiestre i bylam szczesliwa bo grali super a pan byl jednoczesnie wodzirejem organizowal przywitanie chleb i sola oczepiny i rozne wspaniale konkursy ktore daja duzo humoru na kasecie spiewaja we dwoje a podklady melodi maja orginalne i wcale niejest to disco polo przeciez na weselu musi byc troche znanych starych kawalkow .bylam u kolezanki na weselu i tam ich sobie upatrzylam i wzielam do siebie slub mialam 3 lipca w hoteliku lupce . pozdrawiam
To zalezy od DJa, czy ma on byc panem od przekladania plyt czy osoba zabawiajaca towarzystwo. Bylam na weselu, gdzie byl typowy pan DJ z radia, nie robil kompletnie nic poza puszczaniem "blokow" muzycznych. A na drugim - DJ tak rozruszal i mlodszych i starszych, ze wszyscy bawili sie do rana.
Kwestia - pewnie najtrudniejsza - dokonania wlasciwego wyboru :-)
Kwestia - pewnie najtrudniejsza - dokonania wlasciwego wyboru :-)
dokladnie, kwestia gustu....moim zdaniem zenada sa zespoly, ktore przewaznie nie wytrzymuja do rana wesela, bo ktorys z muzykow "odpada" po kilku glebszych...bylam na kilku weselach i zawsze tak konczyla orkiestra....dlatego tez podobalo mi sie bardziej na weselu z DJ-em...nie wypadlo sztucznie, bo od poczatku wiesz, czego sie spodziewac...muzyki z plyt ;-)))))....przy zepole oczekuje sie cudow na zywo a ogolnie jest to dla mnie porazka...;-(((((
Jesli o mnie chodzi, nie jestem fanka pan i panow udajacych, ze spiewaja jak Celine Dion lub Abba. Fuj, jak mozna? Nie chce, zeby moje wesele zamienilo sie w impreze disco polo z pania bez glosu i klawiszowcem wybijajacym jednostajne "umpa, umpa".
Bylam na kilku weselach z orkierstra i nie, dziekuje bardzo.
Bylam na kilku weselach z orkierstra i nie, dziekuje bardzo.
Nie rozumiem dlaczego wszyscy teraz chcą DJ`a. Są na rynku tak odlotowe orkiestry! Jasne że orkiestra nieźle kasuje ale jeśli na weselu mają być starsze ciotki i wujkowie to na pewno lepiej będą się bawić przy "ich muzyce" granej na żywo na instrumentach. Wasz wybór oczywiście ale zachęcam do orkiestry.