Widok

kaczorki

Co sądzicie o kobietach, które wstrzykują sobie botoks w usta ? czy nie wyglądają jednakowo ? czy to potrzebne ? czy przez to czują się sexowne ?moim zdaniem wyglądają jak kaczory, okropnie i nie kobieco.... wszędzie ta sztuczność, gdzie nie patrzeć ....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie będę wchodziła w polemikę a jednak poczytam... zgodność myśli i słów jest wręcz powalająca. No cóż.. wp robi swoje :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie będe wchodziła z Tobą w polemikę, udowodniłaś swoją infantylność, wp przytoczyła tylko część pracy naukowej Jeśli to jest dla Ciebie stekiem bzdur, znaczy posiadasz wiedzę znacznie większą popartą badaniami. Chętnie przeczytam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Świetne źródło wiedzy przytaczasz: wp... na Fakcie też się edukujesz? Polsat? TVN? Widzę, że to Twój klimat, zatem gratuluję poziomu :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przeczytaj Nulka artykuł pod linkiem potwierdzasz patologię.
Twój pysk to jeden wielki bohomaz. Z plebsem nie rozmawiam, zatem pohamuj swoje wodze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chciałam się upewnić, bo zwątpiłam:P
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@TB:

Nie. Nie jesteś męska w najmniejszym stopniu ;)
Nulka no pokaż te swoje bohomazy zrobione przez jakiegoś domorosłego mikiwora
Nic się nie zmieniło;) Ale nie takie było moje pytanie:D Moje pytanie brzmiało, czy ja jestem męska;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na ile pamiętam, Twoje tatuaże nie zajmują znaczącej powierzchni Twojego ciała, zatem nie podpadasz pod punkt o osobach dziarających się na maxa. No.. chyba, że coś się zmieniło w tej materii? ;>
Męskie kobiety :-D padłam
Sadyl uważasz, że jestem męska:P?
"Najwięcej tatuaży natomiast posiadają osoby płciowo nieokreślone, które nie przejawiają jednoznacznie ani cech męskich, ani żeńskich oraz osoby stypizowane na krzyż, które określane są jako męskie kobiety oraz kobiecy mężczyźni."

Dobre ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktoś pracuje nad botoksem.
http://kobieta.wp.pl/kat,49400,title,Od-tatuazu-do-autodestrukcji,wid,16843688,wiadomosc.html
Twoja filizofia pokazuje jaki Ty jesteś zakompleksiony. Chciałbyś być taki "zakompleksiony" jak ja :-D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Słabiutko, oj słabiutko. Naprawdę zaczynam się o Ciebie martwić. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
dostosowuje esprit do rozmówców , nie chcę go zbytnio windować , abyś nie poczuł się zakłopotany i znów nie uciekł ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Czyżby martwił cię mój brak taryfy ulgowej dla ciebie ? ;P"

Raczej martwi mnie Twój brak polotu. :)
Mam nadzieję że to tymczasowe.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
@Cross " Czyżby spadek formy? :)"

Spadek formy ? hmmm nie wiem skoro tak to odbierasz to chyba spadek :P , ale muszę wszystkich mierzyć tą samą miarką , nie mogę być w każdym przypadku jednocześnie lojalny i sprawiedliwy ;) Czyżby martwił cię mój brak taryfy ulgowej dla ciebie ? ;P
A mnie osobiście tatuaże się podobają. Tatuaż to taki artystyczny wyraz swojego ego. Tylko że ekspozycja takowego czyni posiadacza trochę ekshibicjonistą. Od razu widać co mu w duszy gra i oddaje się innym jak na dłoni...na zasadze " pokaż mi swoje tatuaże a powiem ci kim jesteś i co masz w głowie "
Akurat mi nie pasuje by jakaś obca osoba od razu wiedziała co mi się podoba i jaki mam gust. Dlatego sama nie mam tatuażu, chociaż bardzo mi się podobają.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (211 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry