Widok

kalosze hunter

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moze ktos sie orientuje gdzie oprocz HD w GB i w HD w gdynia, moge kupic te kalosze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No dziewczyny przeczytalam cale te wasze wywody i az mnie glowa boli. Nosze juz kilka lat ugg i nie zamienilabym ich na zadne inne buty nawet jakby mi doplacali. Zaczelam je nosic jakies 10 lat temu wtedy to dopiero byl ze mnie ewenement glamour na ulicach. Gwiazdeczki i aktoreczki jeszcze ich nie nosily a i gazetki o nich nie pisaly. Ale serio. Jest w nich cieplo nosisz cala zime na gola stope i ani sie nie poci ani nie marznie. Zaimpregnowane nie przemakaja. Sa poprostu super polecam w 100%. NO TYLE ZE JA SIE NIE PRZEJMUJE W CZYM CHODZE. Ma byc wygodnie i bezpiecznie.
Uhuhuhu a ile razy bylam w galeri w kaloszach Hahaha i sie na mnie dziwnie patrzyli.... ale jak jestes ze wsi no to w czym jak nie w kaloszach ubloconych masz chodzic. Jak rano wieziesz dziecko do szkoly i leje a potem musisz zrobic zakupy i jeszcze cos na miescie zalatwic a tu nagle slonko wychodzi i sie robi cieplo ...no niestety szpileczek w samochodzie nie trzymam.. .a ojoj moze powinnam.... no i dlatego sie zastanawiam nad kupnem slawnych hunter.
I tu pytanko....
Naprawde dziewczyny sa one tak wygodne??? Bo ja tak czasem w kaloszkach pomykam po miescie caly dzien i mnie potem stopy Bola.

Proszę tutaj - merg.pl/product-pol-54441-Wysokie-Kalosze-Ze-Sprzaczka-LILY.html
Kalosze mają być wygodne, powinny efektownie wyglądać, najlepiej mieć ciekawy wzór. Wiadomo, że chodzi o ochronę stopy przed deszczem, ale nie zmienia to faktu, że jakoś w nich jeszcze trzeba wyglądać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w HD...
Czy ktoś się może orientuje w jakim sklepie w G. Bałtyckiej mogę dostać kalosze HUNTER? Nie będę miała czasu szukać :) będę wdzięczna za odp.
aliexpress com
Mnie ten temat ciekawi o tyle, ze sama kupuje w sklepie body np z h&m, m&s z zaklejonymi metkami, (czasem z ucietymi i wtedy nie wiem jakiej sa firmy) w popularnym sklepie sieciowym za 5-6 pln.
Pracowalam w centrali i wiem ze te rzeczy sa z Chin i chinskie ale z doswiadczenia wiem, ze jakoscia nie ustepuja od oryginalnych. I ze przechodza kontrole sanepidu ;)
Ta siec ich nie zamawia, sa "proponowane" przez producentow :)
A mogłabyś wstawić tu adres do takiej strony gdzie można kupić je detalicznie? Pytam z ciekawości bo szczerze mówiąc nie spotkałam się po za w/w stroną z "hunterami" w ilości hurtowej. No i ten znaczek do samodzielnego przyklejenia mnie niezmiernie ciekawi ;)

Huntery nie są chińskie a w Chinach produkowane to spora różnica ;)
image
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mialam na mysli zakup detaliczny. Sa stromy z darmową wysylka. Sama cos zamowie za grosze i jak na razie nie mam zarzutow.
Ale wiem ze sa osoby ktore kupuja drozsze rzeczy i tez nie narzekaja. Ale sprzedawcow jest mnostwo i roznie mozna trafic...
Wszystkie huntery sa chinskie :)
Ja po prostu mam opory przed doplacaniem za znaczek kilkuset pln i tylko dlatego o tym napomknelam:)
Wystarczy spojrzeć na strony z chińskimi "hunterami" i minimalne zamówienie to 2000 szt nie wydaje mi się żeby taka ilość minimalnego zamówienia była nadwyżkami.

Oczywiście to tylko kalosze, ja osobiście nie kupiłabym ich za tyle kasy i na pewno nie kupiłabym podróbek wtedy wolę ich w ogóle nie mieć ;)

W każdym bądź razie chciałam aby ktoś miał na względzie, że chiny to kraj masowych podrób a rzekome nadwyżki to taki pic na wodę. Firmowe wózki także do złudzenia przypominają oryginały, podrabiają na szeroką skalę i bynajmniej nie są to nadwyżki magazynowe bo sama firma których wózki są podrabiane próbuje z tym walczyć niestety bez rezultatu :/
image
image

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, ze huntery sa produkowane w Chinach. Kazdy kto tam produkuje liczy sie z tym, ze fabryki produkuja wiecej niz zamawia ;).
Oczywiscie nadwyzki moga miec rozna jakosc, ale nie znaczy to ze zawsze najgorsza.
Choc huntery sa praktyczne i nie najgorzej sie prezentuja, to sa to tylko kalosze, z tym ze mozna je zalozyc w miescie ;).
Jesli bym takie chciala to napewno nie przeplacalabym :].
Na prawdę wierzysz w to, że to nadwyżki ? Bo ja ani trochę
image
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiscie ze mozna trafic nie najlepiej.
Ale nierzadko produkty nazywane podrobkami sa pelnowartosciowe poniewaz stanowia nadwyzke produkcyjna, ktora wlasciciel powieksza swoj zysk.
W paczce przychodza buty i osobno znaczek do naklejenia w domu na kropelce.
Czy ten drobiazg jest wart pozostalych 2/3 ceny?
Nie dla kazdego ;)
Tak ale cena jak za chińską podróbkę wygórowana :P
image
image

image
Mozna kupic z chin za 1/3 ;)
Mnie natomiast bardzo podobają się te
http://stendi.pl/kalosze-hunter-original-gloss-nowosc-p987110
440zł za kalosze to jednak trochę dużo moim zdaniem ;) Może jak będzie jakaś promocja to zakupie (a jak nie będzie, to trudno, pewnie uda mi się odłożyć i tyle)
Ja zbieram na Hunter Regent czarne z połyskiem, wydają mi się ciekawsze i bardziej dopasowane od Oryginal. Uważam, ze bardzo ładnie leżą na nodze, na nasz klimat jesienno-zimowy (czyt. chlapa, deszcz) sprawdza się świetnie, przeraża mnie cena, bo w UK można już je kupić za 350 zł a u nas sprzedawcy niepotrzebnie windują ceny.
ale huntery sa przed kolana a nie do polowy lydki, przynajmniej u mnie a wysoka nie jestem 170cm
no wlasnie widzialam z welna albo tylko z napisem..czyli to wywiniecie nie jest przeszyte? tylko samemu sie wywija na bucie? :)
jesli nie masz jakichs niewymiarowych kaloszy w sensie za kolana czy do kostek to te ocieplacze beda dobre;) bo raczej wszystkie kalosze sa gdzies do polowy lydki (mojej lydki, a nie mam dlugich nog;)

a material to polar, ja mam jeszcze u gory cos w stylu welny, ale to tylko ozdobne jest, zeby na buta nalozyc
zastanawiam sie tylko nad inna kwestia, bo w to ze cieple niewatpie.. nie mam hunterow tylko kalosze Tommy Hilfiger i zastanawiam sie czy te skarpety beda dobre ze wzgledu na to wywiniecie u gory.. :/ musze zmierzyc dlugosc cholewki i sprawdzic.. a te skarpety z polaru sa czy to cos innego?
ja mam te skarpety, warto je kupic, zwlaszcza na odwilz/chlape, snieg sie roztapia, wody po kostki, a w kaloszach zimno bylo:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

perfumy.....gdzie kupujecie? (38 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

do góry