Widok
UGG to nie model szmaciakowy no chyba że piszesz o podróbach :D Może i wygląd mają nie zbyt kobiecy ale za to są mega ciepłe i dla mnie z chorobą krążenia ratują moje stopy przez odmrożeniem zimą. Estetyka wtedy idzie w drugim rzędzie.
Mnie to nie interesuje kto w czym chodzi i wkurza mnie to że ktoś ma z tym problem. To takie polskie komuś d..ę obrobić. Może należałoby najpierw zacząć od siebie. I nie rozumiem czegoś takiego jak siedzenie drugiej osobie w portfelu. Nawet jeśli Huntery kosztowałby 1500zł to każdy ma prawo je sobie kupić. Jeśli mu się podobają czemu nie :)
Mnie to nie interesuje kto w czym chodzi i wkurza mnie to że ktoś ma z tym problem. To takie polskie komuś d..ę obrobić. Może należałoby najpierw zacząć od siebie. I nie rozumiem czegoś takiego jak siedzenie drugiej osobie w portfelu. Nawet jeśli Huntery kosztowałby 1500zł to każdy ma prawo je sobie kupić. Jeśli mu się podobają czemu nie :)
cena? one wcale drogie nie są , dwa dni pracy na buty? to tak jak w polsce dac za buty 114zł, serio myslisz,że kogos kłuje w oczy 115zł??? o_0 a chodz sobie kiedy chcesz, kup do tego budyniówke, bedzie super! i bedziesz taka " glamour" ;D i koniecznie w hunter przy slonecznej pogodzie, a w Ugg jak jest minimum te +20 stopni, wtedy tpo wygląda najlepiej :D
bo niestety moda nie zawsze idzie z estetyka. nikt mnie nie przekona ze UGG boots wygladaja ok, a wszyscy je nosza i sie zachwycaja. Huntery do gnoju - no cos ty, przeciez sie ubrudza. wydaje mi sie ze jest to raczej uniform na festiwal aczkolwiek jak napisalam jak autorka ma taka zachcianke to dlaczego nie, to samo dotyczy Ugg boots.
350 - 800 chyba tylko w polsce, bo nawet w sklepie barbour kosztuja 100f ;P .
Pewnie niech kazdy chodzi w czym chce, niech chodza w uniformach z biedronki do teatru, ich zycie, ale podkreslam to jest firma specjalistyczna . tak jak mam ochote kupic czapke na jesien, kupie sobie budyniówke i bede zapitalac po miescie, nie no spoko ,ale nikt mi nie powie , ze to smiesznie nie wygląda!!! heheh kazdy lubi robic co innego, ktos w ramach pracy , a ktos w ramach hobby bawi sie w gnoju. Powodzenia.
Pewnie niech kazdy chodzi w czym chce, niech chodza w uniformach z biedronki do teatru, ich zycie, ale podkreslam to jest firma specjalistyczna . tak jak mam ochote kupic czapke na jesien, kupie sobie budyniówke i bede zapitalac po miescie, nie no spoko ,ale nikt mi nie powie , ze to smiesznie nie wygląda!!! heheh kazdy lubi robic co innego, ktos w ramach pracy , a ktos w ramach hobby bawi sie w gnoju. Powodzenia.
serio 500zl? widzialam jak w tk maxx sukcesywnie przeceniali bo nie bylo wziecia, ostateczna cena stanela na polskie 199zł. co nie zmienia faktu, po co kalosze dorosłemu? powrót do dziecinstwa taplanie sie w kaluzach?bo smrod nogi w gumiakach jest nie do zniesienia... raczej idac w gosci bym takich butow nie ubrala ;D