Widok

kalosze hunter

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moze ktos sie orientuje gdzie oprocz HD w GB i w HD w gdynia, moge kupic te kalosze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Butów w całości ze skóry nie nazwałabym szmaciakami.
115zł za huntery albo emu? chyba w biedronce :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
to musisz napisac do producenta UGG ,ze robi szmaciaki... no jakby nie patrzec, wełna raczej nie jest szlachetnym surowcem....
UGG to nie model szmaciakowy no chyba że piszesz o podróbach :D Może i wygląd mają nie zbyt kobiecy ale za to są mega ciepłe i dla mnie z chorobą krążenia ratują moje stopy przez odmrożeniem zimą. Estetyka wtedy idzie w drugim rzędzie.

Mnie to nie interesuje kto w czym chodzi i wkurza mnie to że ktoś ma z tym problem. To takie polskie komuś d..ę obrobić. Może należałoby najpierw zacząć od siebie. I nie rozumiem czegoś takiego jak siedzenie drugiej osobie w portfelu. Nawet jeśli Huntery kosztowałby 1500zł to każdy ma prawo je sobie kupić. Jeśli mu się podobają czemu nie :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
cena? one wcale drogie nie są , dwa dni pracy na buty? to tak jak w polsce dac za buty 114zł, serio myslisz,że kogos kłuje w oczy 115zł??? o_0 a chodz sobie kiedy chcesz, kup do tego budyniówke, bedzie super! i bedziesz taka " glamour" ;D i koniecznie w hunter przy slonecznej pogodzie, a w Ugg jak jest minimum te +20 stopni, wtedy tpo wygląda najlepiej :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mam Huntery i EMU, chodzę w nich kiedy mam ochotę i nic nikomu do tego. Znam bardziej żenujące widoki niż opisane powyżej. Co Was tak kuje w oczy? cena?
Oraz w Hunterach czy innych kaloszach nie prowadzi się samochodu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja co prawda Hunterów nie mam i miec nie będe , ale kalosze mam i uważam że są mega przydatne , w zeszłym roku razem z ocieplaczem przelatałam w nich cała zimę -nie zmarzlam , nie przemakały -poprostu rewelacja :)
w tym kupie sobie nowe :)

UGG - mowisz o tym najpopularniejszym modelu szmaciakowym? w ktorych noga wyglada mało zgrabnie a stopa jakby miala platfusa ....
nikt tu nie mówi że mają ich nie kupować, niech sobie kupują, tylko kalosze to kalosze, specyficzne buty do określonych warunków i paradowanie w nich po galerii bałtyckeij w słoneczny dzień jest żenujące !!!! ale na spacer w deszczu, jak kto ma duzo kasy czemu nie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
bo niestety moda nie zawsze idzie z estetyka. nikt mnie nie przekona ze UGG boots wygladaja ok, a wszyscy je nosza i sie zachwycaja. Huntery do gnoju - no cos ty, przeciez sie ubrudza. wydaje mi sie ze jest to raczej uniform na festiwal aczkolwiek jak napisalam jak autorka ma taka zachcianke to dlaczego nie, to samo dotyczy Ugg boots.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
350 - 800 chyba tylko w polsce, bo nawet w sklepie barbour kosztuja 100f ;P .

Pewnie niech kazdy chodzi w czym chce, niech chodza w uniformach z biedronki do teatru, ich zycie, ale podkreslam to jest firma specjalistyczna . tak jak mam ochote kupic czapke na jesien, kupie sobie budyniówke i bede zapitalac po miescie, nie no spoko ,ale nikt mi nie powie , ze to smiesznie nie wygląda!!! heheh kazdy lubi robic co innego, ktos w ramach pracy , a ktos w ramach hobby bawi sie w gnoju. Powodzenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co sie czepiacie, jak chce dziewczyna sobie kupic huntery to dlaczego nie. kazdy ma tam jakies swoje zachcianki. a pyanie nie bylo o to czy wam sie podobaja i o zasadnosc zakupu dla ludzi w miescie tylko o to gdzie kupic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
zuzka tam jest rozmiarowka zawyzona ja normalnie nosze 41 a huntery mam 39. Co do wypowiedz wyzej to jest tak samo jak z adidasami po co placic za nike 300zl skoro na targu kupicie za 30...
ps. a co do ceny huntery kosztuja od 350 do 800:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
no dokładnie, te laski co mają te kalosze to wychodzą z domu wsiadają do samochodu jadą do centrów handlowych i tam w nich łażą a dziewczyny które chodzą w kiepską deszczową pogodę z dzieciakami na place zabaw gdzie jest mokro noszą zwykłe kalosze z lidla hehehe to moje obserwacje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak pada srednio to kalosze nie sa potrzebne, a jak jest pompa, to raczej i tak nikt nie wychodzi dalej jak do samochodu ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie no nie wiem, może i nie 500, tak tylko napisałam, ale kurcze kalosze to są buty na deszcz, na chlapę i na prawdę na kiepską pogodę na spacery , a nie na paradowanie po galerii bałtyckiej !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
serio 500zl? widzialam jak w tk maxx sukcesywnie przeceniali bo nie bylo wziecia, ostateczna cena stanela na polskie 199zł. co nie zmienia faktu, po co kalosze dorosłemu? powrót do dziecinstwa taplanie sie w kaluzach?bo smrod nogi w gumiakach jest nie do zniesienia... raczej idac w gosci bym takich butow nie ubrala ;D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
no ale one kosztują 500 więc trzeba kupić i szpanować hehe u mnie w bloku jest taka jedna, kupiła sobie i teraz codziennie nawet jak ja przedwczoraj w krótkim rękawku z mała siedziałąm, była piękna słoneczna pogoda, to ona w tych kaloszach paradowała dumna jak paw
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co racja to racja :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
BTW to tak jak ubierac uniform z pracy biedronki do teatru.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry