Widok
> zdjecia z kadrow cale wesele+kasety VHS I DVD, hmm to
> chyba wszystko, bo pleneru nie chcemy, beda przeciez fotki...
Żebyście się nie przeliczyli - rozdzielczość fotki z kadru filmu (film 720*576) czyli nawet nie 0.5 MegaPixela.
przy rozdzielczości 300 DPI możesz otrzymać pseudo zdjęcia w formacie 6.1 cm * 4.88 cm - faktycznie będzie na nich widać dokładnie NIC. Przy jakimkolwiek powiększeniu będzie - cóż może zrób taką odbitkę - to zobaczysz jak to wygląda póki jeszcze masz czas na wybór fotografa.
> chyba wszystko, bo pleneru nie chcemy, beda przeciez fotki...
Żebyście się nie przeliczyli - rozdzielczość fotki z kadru filmu (film 720*576) czyli nawet nie 0.5 MegaPixela.
przy rozdzielczości 300 DPI możesz otrzymać pseudo zdjęcia w formacie 6.1 cm * 4.88 cm - faktycznie będzie na nich widać dokładnie NIC. Przy jakimkolwiek powiększeniu będzie - cóż może zrób taką odbitkę - to zobaczysz jak to wygląda póki jeszcze masz czas na wybór fotografa.
Karolinka 29 napisał(a):
> A ja płacę 1470 za: dwa plenery (przedślubny i w dniu ślubu),
> dom, kościół, wesele - bez ograniczenia czasowego (do końca
> zabawy), film na kasetach dvd oraz video plus papierowe zdjęca
> i fotoalbum.
czy moglabys dac namiary na swojego kamerzyste.narazie nikt mi nie odpowiada i co spokanie to jestem zawiedziona:(
dziekuje
> A ja płacę 1470 za: dwa plenery (przedślubny i w dniu ślubu),
> dom, kościół, wesele - bez ograniczenia czasowego (do końca
> zabawy), film na kasetach dvd oraz video plus papierowe zdjęca
> i fotoalbum.
czy moglabys dac namiary na swojego kamerzyste.narazie nikt mi nie odpowiada i co spokanie to jestem zawiedziona:(
dziekuje