Widok
kamizelka slubna, jaki kolor?
Hej Dziewczyny,
jakie kupujecie kamizelki swoim partnerom? Nowe, uzywane? Jaki rodzaj musznika (bo sa rozne). Jak dobieracie kolore do sukni i garnituru? Podzielcie sie opiniami.
Ja mam suknie ecru, dosc ciemną. Pasuje do teg brazowy garnitur i jasna kamizelka i koszula?
pozdro
jakie kupujecie kamizelki swoim partnerom? Nowe, uzywane? Jaki rodzaj musznika (bo sa rozne). Jak dobieracie kolore do sukni i garnituru? Podzielcie sie opiniami.
Ja mam suknie ecru, dosc ciemną. Pasuje do teg brazowy garnitur i jasna kamizelka i koszula?
pozdro
Do ecru brąz garnitur- najlepiej na 2 guziki (moga być wyżej zapinane) - po to by było widać kamizelkę . Kamizelka z musznikiem , fularem , krawatem , muchą (komplety) - wybór indywidualnie czyli co komu. Kamizelka w kolorze sukni ( wtedy koszula ecru - nigdy biała) lub wiazanki .
Ostatnio spędziłam wiele godzin na poszukiwaniach garnituru i dodatków. Też chciałam czekoladowy i do tego ecru kamizelkę i fular i okazało się ,że z moich planow nic nie wyszło. Kupiłam trochę jaśniejszy garnitur ale nie jasny bo mi się kojaży z chłopcem do komunii:)) W wielu sklepach powiedziano mi ,że kamizelki wychodza z moody i najlepiej dobrać piękny, jedwabny, szeroki krawat do sukni ślubnej i do tego koszula też ecru. Jakoś mi się to nie widziało na slub ale jak mi panie w royal collection dobrały wszystko razem to powiem ,że kamizalka i fular wyglądały beznadziejnie i bardzo oklepanie i został krawat.
a tak się na początu upierałam przy kamizelce...
Tytlko jeden minus tego wszystkiego, ubranie mojego P bez butów juz jest droższe od mojej sukni:((
a tak się na początu upierałam przy kamizelce...
Tytlko jeden minus tego wszystkiego, ubranie mojego P bez butów juz jest droższe od mojej sukni:((
Mój maz miał kamizelke kupiona razem w komplecie z garniturem , znaczy z tego samego materiału - garnitur ceru piaskowe
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

podbijam temat!wybieramy sie niedlugo kupic garnitur ale z tego co wiem w wiekszosci garniturow kamizelki brak.moj mezczyzna wiedze ze chce kamizelke bo jest przyzwyczajony.ale ja nie jestem przekonana.a jesli juz kamizelka to jaka?pod kolor gajerka?ciemny grafit-gladka.przy mojej bialej sukni.co sadzicie?pomozcie bo juz sfiksowalam:)moze wybrac jakas "specjalna".ale w takim razie jaki kolor do grafitu?