Widok
kamizelka
ja już nie mogę dziewczyny ! Szukam gładkiej kamizelki ecru-bez kwiatków, szlaczków, nie błyszcząca satyna-czy ktoś widział w sklepie, ma do sprzedania lub mieć bedzie ?
My mamy wesele w lipcu-więc może załapiemy się na kamizelki kwietniowo-czerwcowe.
W żadnym sklepie nie ma kamizelki takiej jak wyzej-a narzcezony ma garnitur w wyraźny tenis i żadne kwiatki nie pasują.
SOS
Szkoda bo mój mąż miał właśnie taką we wzorki wyszywaną, ecru czy coś takiego. Była piękna i wszyscy się nią zachwycali. A patrzałaś na "szefler" wejdź na ich stronkę i zobacz gdzie mają siedzibę, napewno w Gdańsku ale nie wiem dokładnie. Naprawdę duży wybór, właśnie tam kupowaliśmy, tzn ubieraliśmy całego, mojego męża.
mój narzeczony też ma garniturek w tenis i kamizeleczkę ma taką samą jak gajerek :) do tego koszula i musznik w kolorze ecru i wygląda bardzo elegancko :) w tych kamizelkach ecru (oczywiście wzorzystych!!!!! ochydztwo) a do tego koszuli i muszniku ecru wyglądał mało atrakcyjnie! Może zrezygnować z kamizelki??? Chyba, że jesteście tak bardzo do niej przekonani :) pozdrowionka