Widok

kanalizacja przy ul. studziennej

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
co zrobic aby pociagnac kanalizacje do ulicy studziennej. obecny etap konczy sie przy ulicy zrodlanej 20 m od naszej dzialki na ktorej zamierzamy zaczac budowe na wiosne. poinformowano nas w urzedzie gminy w szemudzie iz nalezy poczekac az uzbiera sie kolejna pula chetnych w okolicy i dopiero zrobia projekt itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze -wylozyc kase na budowe ,a jak beda chcieli sie podlaczyc to nich partycypuja w kosztach.
a ile cos takiego kosztuje i do kogo mam sie zglosic?
Czy Twoja działka objęta jest projektem.
sęk w tym że nie jest i kazali czekac az sie uzbiera nowa pula ludzi do nowego projektu ale czy to bedzie za rok czy za 10 lat tego pani w wodociagach nie jest w stanie mi powiedziec
Witam, moim skromnym zdaniem warto by tym tematem zainteresowac urząd marszałkowski albo wojewódzkiego inspektora ochrony środowiska, który może miałby jakikolwiek wpływ na decyzje mądrej Gminy, która nie ujmuje ulicy Studziennej do projektu kanalizacji a jest w bezpośrednim sąsiedztwie ujęcia wody dla kilku tysięcy mieszkańców (i tu nie mówimy tylko o Bojanie).Przecież to teren ochrony ujęcia wody i powinien byc w pierwszej kolejności wzięty pod uwagę.
Chyba będzie trzeba wystartowac w następnych wyborach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Zakup bliźniaka (42 odpowiedzi)

Cześć Wszystkim, Planuje przeprowadzenie się do Bojana z Gdyni. Aktualnie mieszkamy w bloku na...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Jechowi przy ul. Św. Józefa (82 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

do góry