Widok

kapela na wesele

Wesele Temat dostępny też na forum:
potrzebna kapela na wesele - 6 września! Czekam na namiary!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciekawe, że nie masz jeszcze zespołu, a już masz zdjecia ślubne w studio u małgosi (na 4 miesiące przed ślubem?). jeśli chodzi o zespół to polecam Vivę - poszukaj w poprzednich postach, tam są namiary. pozdrawiam, kika
no rzeczywiście ciekawe.. miałam ślub 21 kwietnia 2003r. moje fotki można obejrzeć na niebieskim forum...
a na wrzesień szukam kapeli dla koleżanki... pozdrawiam
w takm razie przepraszam i życze wszystkiego naj... na nowej drodze życia. a zespół jak najbardziej polecam, tylko nie wiem czy będą mieli wolny termin.
potwierdzam Tehanu jest już mężatką od 21 kwietnia
tehanu, a czy koleżanka, bądz narzeczony koleżanki, nie mieszka na zaspie na ul. burzyńskiego?
oboje mieszkają w Gdyni na Obłużu
pozdrówka
no to jeszcze lepiej, bo ten zespół jest z gdyni ( tak mi się wydaje - wszystkie namiary zaczynają mi się powoli mieszać)
tehanu napisał(a):

> potrzebna kapela na wesele - 6 września! Czekam na namiary!

w odpowiedzi na Twoj apel, chce Tobie i Twojej kolezance polecic super zespolik o nazwie Martis. Mlody energiczny i dostosowujacy sie do potrzeb mlodej pary, badz osob, ktore w ich imieniu zajmuja sie organizacja imprezy weselnej. Mają zamowienia z calej Polski i trzeba sie spieszyc, aby miec u nich wolny termin .
Radze szybko reagowac w zwiazku z tym.
Lider zespolu ma na imie Slawek a telefon do niego: 609 50 87 87 lub 503 166 321.

Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia dla Ciebie i dla kolezanki, ktora slubuje we wrzesniu.

Marta
tehanu napisał(a):

> potrzebna kapela na wesele - 6 września! Czekam na namiary!

w odpowiedzi na Twoj apel, chce Tobie i Twojej kolezance polecic super zespolik o nazwie Martis. Mlody energiczny i dostosowujacy sie do potrzeb mlodej pary, badz osob, ktore w ich imieniu zajmuja sie organizacja imprezy weselnej. Mają zamowienia z calej Polski i trzeba sie spieszyc, aby miec u nich wolny termin .
Radze szybko reagowac w zwiazku z tym.
Lider zespolu ma na imie Slawek a telefon do niego: 609 50 87 87 lub 503 166 321.

Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia dla Ciebie i dla kolezanki, ktora slubuje we wrzesniu.

Marta

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

do góry