Widok
kapelusze
Dziewczyny ja zamiast welonu wymyśliłam sobie kapelusz, jednak nie jest to taka prosta sprawa. Podobają mi się takie z dużym rondem. Czy znacie miejsca, w których można takie cudeńka kupić bądź najlepiej wypożyczyć???
Przy moich krótkich włosach welon kompletnie się nie sprawdza, kwiaty też nie bardzo mam jak upiąć, więc pozostaje tylko kapelusz. Poradźcie!!!
Przy moich krótkich włosach welon kompletnie się nie sprawdza, kwiaty też nie bardzo mam jak upiąć, więc pozostaje tylko kapelusz. Poradźcie!!!
polecam wybrac sie do pracowni w Gdyni na Abrahama, pani robi kapelusze, ale tez welony i mnostwo innych dodatkow slubnych (sama zamawialam tam poduszke na obraczki i kwiatek na szyje). szybko, solidnie i niedrogo (hehe, ale reklama).
kapelusze do sukni slubnych sa tez w Agnes, jeden z nich jest wlasnie z duzym rondem i piorami :-)
kapelusze do sukni slubnych sa tez w Agnes, jeden z nich jest wlasnie z duzym rondem i piorami :-)
Moim zdaniem najpiekniejsze kapelusze mozna znalezc w Gdyni na Wladyslawa IV w salonie sukni slubnych FARAGE - kapelusze co prawda drogie 400zl, ale nietuzinkowe i nigdzie takich nie znajdziesz. Ja tam wlasnie zamowilam kapelusz i wiem ze nikt inny takiego nie bedzie mial.
Co do wlosow - tez nie mam za ciekawych, ale kupilam sobie wloski dopinane (nie treske) i bede kabinowac :)
Co do wlosow - tez nie mam za ciekawych, ale kupilam sobie wloski dopinane (nie treske) i bede kabinowac :)
ja mam zaplanowany kwiat, ktory wepne sobie we wlosy po kosciele, jeszcze na przywitanie w hotelu bede miala kapelusz, ale potem to juz tylko kwiat (bedzie impregnowany).
co do fryzur to polecam forum www.gimbla.pl - a reszte sama znajdziesz!
Daj znac jak cos wybierzesz, jeszcze raz - powodzenia (a bedze Ci potrzebne, ja swojego kapelusza szukalam ladnych kilka miesiecy...)
co do fryzur to polecam forum www.gimbla.pl - a reszte sama znajdziesz!
Daj znac jak cos wybierzesz, jeszcze raz - powodzenia (a bedze Ci potrzebne, ja swojego kapelusza szukalam ladnych kilka miesiecy...)
Odebralam dzis swoj kapelusz z Farage, jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mam cyfrowki, zeby zrobic zdjecie. Powiem tylko, ze ma piekne olbrzymie rondo z materialu, z ktorego robi sie woalki do kapeluszy. Ma rowniez subtelne ozdoby z krysztalowych koralikow oraz perelek i jest w kolorze ecru oczywiscie. Tak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polecam ten salon, panie przemile a na realizacje zamowienia czekalam tylko tydzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehehehehe.............
Nie mam cyfrowki, zeby zrobic zdjecie. Powiem tylko, ze ma piekne olbrzymie rondo z materialu, z ktorego robi sie woalki do kapeluszy. Ma rowniez subtelne ozdoby z krysztalowych koralikow oraz perelek i jest w kolorze ecru oczywiscie. Tak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polecam ten salon, panie przemile a na realizacje zamowienia czekalam tylko tydzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehehehehe.............