Widok

kapelusze

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny ja zamiast welonu wymyśliłam sobie kapelusz, jednak nie jest to taka prosta sprawa. Podobają mi się takie z dużym rondem. Czy znacie miejsca, w których można takie cudeńka kupić bądź najlepiej wypożyczyć???
Przy moich krótkich włosach welon kompletnie się nie sprawdza, kwiaty też nie bardzo mam jak upiąć, więc pozostaje tylko kapelusz. Poradźcie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co wiem kapelusze mają w sklepie z dodatkami w Gdyni na ul. Abrahama 13, nie wiem jak wygląda tam sprwa wypożyczenia, ale napewno szyją też na wymiar. Możesz tam zadzwonić i zapytać 620-34-58
polecam wybrac sie do pracowni w Gdyni na Abrahama, pani robi kapelusze, ale tez welony i mnostwo innych dodatkow slubnych (sama zamawialam tam poduszke na obraczki i kwiatek na szyje). szybko, solidnie i niedrogo (hehe, ale reklama).
kapelusze do sukni slubnych sa tez w Agnes, jeden z nich jest wlasnie z duzym rondem i piorami :-)

to chyba mówimy o tym samym sklepiku na Abrahama?!:)
chyba tak. he, jednak Trojmiasto nie ma wielkiej oferty jesli chodzi o dodatki slubne - trzeba sie mocno naszukac, zeby znalezc cos poza alonami slubnymi na Wladka :-)

Wielkie dzięki. Widze że pozostaje mi tylko Gdynia, bo w Gdańsku już chyba wszystko obleciałam i wielka bieda:(( W takim razie w weekend wybieram się do Gdyni na zakupy!!!
ja polecam Pracownia Kapeluszy "EWA" Sopot, 3 Maja 56 naprawdę piękne kapelusze, ślubne i nie tylko
Moim zdaniem najpiekniejsze kapelusze mozna znalezc w Gdyni na Wladyslawa IV w salonie sukni slubnych FARAGE - kapelusze co prawda drogie 400zl, ale nietuzinkowe i nigdzie takich nie znajdziesz. Ja tam wlasnie zamowilam kapelusz i wiem ze nikt inny takiego nie bedzie mial.
Co do wlosow - tez nie mam za ciekawych, ale kupilam sobie wloski dopinane (nie treske) i bede kabinowac :)
Dzięki, również będę musiała troszkę pokombinować, bo przecież ten kapelusz kiedyś trzeba będzie zdjąć :)) Więc muszę jeszcze obmyślić taką fryzurę która pod kapeluszem za bardzo się nie zniszczy i przyzwoicie będzie wyglądać. Chyba oczekuję jakiegoś cudu od fryzjera :))
ja mam zaplanowany kwiat, ktory wepne sobie we wlosy po kosciele, jeszcze na przywitanie w hotelu bede miala kapelusz, ale potem to juz tylko kwiat (bedzie impregnowany).
co do fryzur to polecam forum www.gimbla.pl - a reszte sama znajdziesz!
Daj znac jak cos wybierzesz, jeszcze raz - powodzenia (a bedze Ci potrzebne, ja swojego kapelusza szukalam ladnych kilka miesiecy...)
To prawda, dużo szczęścia i samozaparcia będę potrzebowała by znaleźć taki kapelusz który będzie pasował do sukienki i w którym będę dobrze wyglądała. Ale wielkie dzięki za dobre rady.
Jak coś znajdę to na pewno się odezwę.
forumki :)
a może jednak welon... ten jeden... jedyny...raz...???
powodzenia w poszukiwaniach :)
Odebralam dzis swoj kapelusz z Farage, jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mam cyfrowki, zeby zrobic zdjecie. Powiem tylko, ze ma piekne olbrzymie rondo z materialu, z ktorego robi sie woalki do kapeluszy. Ma rowniez subtelne ozdoby z krysztalowych koralikow oraz perelek i jest w kolorze ecru oczywiscie. Tak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polecam ten salon, panie przemile a na realizacje zamowienia czekalam tylko tydzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehehehehe.............

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

do góry