Widok

karetą do ślubu

Wesele Temat dostępny też na forum:
Chciałabym pojechac do ślubu karetą albo bryczką. To byłoby romantyczne. Czy ktoś z Was albo Waszych znajomych korzystał z takiego przejazdu. Ciekawa jestem jak kształtują się ceny tej przyjemności. Proszę o namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez tak chcialam niestety to nie tania impreza wiec zrezygnowalismy..koszt powozu to ok 250zł / godzine tyle nmampowiedieli
Ojej to naprawdę sporo ,a gdzie pytaliście?
Stajnia Pod Złotą Podkową - Zbigniew Romańczuk
Sopot, ul. Polna 1 (Hipodrom) tel. 551 35 64
Serdeczne dzięki za namiary. Muszę tam zadzwonić.
Jaguś, uważaj by ci nie wcisnęli powozu zamiast karety bo to znaczna różnica. A impreza rzeczywiście koszmarnie droga zwłaszcza że liczą sobie od wyjścia koni ze stajni do ich powrotu. Do mnie do gdyni z hipodromu konie jadą godzinę potem czekają godzinę dwie pod kościołem, potem godzinny przejazd do rumi a potem dwie godziny powrót na hipodrom. Masakra! Ale uważam że warto więc się skusiłam :)
Abra
Dzięki serdeczne za radę.
Niestety mój termin na hipodromie jest już zajęty.
Mam namiary na kolejną stajnie w Koleczkowie może będzie taniej.:-)
My jechalismy rok temu kareta z Hipodromu. Musze szczerze powiedziec, ze zadne "konie mechaniczne" nie oddadza uroku, czaru i nastroju jechania takim pojazdem. Mysle, ze nawet gdybym miala sie solidnie zadluzyc to z cala pewnoscia rowniez wynajelabym karete. Najserdeczniej polecam!!!
Mam nadzieję ,że będe tak samo jak Ty mile wspominać ten przejazd. Na razie czekam na ten dzień z utęsknieniem. :)
Jaguś i co znalazłaś gdzieś jeszcze karete?
Na razie mam "coś na oku ",ale nie chce zapeszyć. Jak zarezerwuję to poinformuję:).
Jeszcze mam do Was jedno pytanie, a co myślicie o bryczce i dlaczego nie powóz? Jaka jest różnica pomiędzy nimi.
Bryczka jest bez dachu. W Sopocie mają piękna bryczkę, ale my wolelismy nie ryzykować, pogody w koncu nie da sie przewidziec. Miłych wrazen!!! Pamietaj, ze tylko prawdziwe królewny jezdza konnym zaprzegiem:)

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry